Loft powered by UBER

16 June 2016

 

În weekend e sărbătoare mare. Se deschide Loftul, nu vă gândiți la Rusalii, ce naiba. Adică bine, după ce am sărbătorit sfintele sărbători de Paşte tot în Loft, era normal să revenim şi acum. Coborârea sfântului duh asupra ucenicilor va fi oficiată tot de DJ U-gin de la al său sfânt pupitru.

Sărbătorea fiind una de amploare e normal să țină două zile, sâmbătă şi duminică.

O noutate este faptul că UBERul şi-a deschis aplicația şi pentru charteruit avioane, aşa că e prima dată când putem face Bucureşti-Constanţa într-o singură oră la un preț ok şi cu un zbor la doar câteva sute de metri înălțime, ca să meargă bine postările şi să fie toți conectați în permanență.

Lume o să fie multă, căci în Bucureşti e caniculă şi oricum Loftul e singurul club care se mai umple până la refuz. Cu mesele o să fie o dramă totală.

Să-ncepem cu loftistele acestui weekend:

În primul rând țara întreagă va rămâne fără pizdă, toată o să fie la Mamaia. Aviz bulanilor.
Nu numai țara noastră rămâne fără căci #mydubai o să-şi dea checkin la Loft.
Veşti bune şi pentru fashioniste, căci ownerii au mărit suprafața de "parchet", micșorând-o pe cea de nisip deci: liber la tocuri, doamnelor! E singura dată când vine lumea cu drag şi de bunăvoie la parchet. Fără mandat de aducere, vorba lu' Flick.
Video-chaturile din State o să fie închise, căci au şi fetele plăcerile lor.
Bloggerițele din Cluj vor încinge Facebookul, Instagramul şi Snapchatul, astfel încât toată țara să fie în direct.
În București n-o să poți să dai o muie sau un măsăjel cu finalizare, căci toți porcii sunt la mare şi își vor sabota iar cota pentru juma' de gram.
Toate vor începe pe eleganţă şi rafinament cu Laurent Perrier rosé şi vor termina cu shoturi de Grey Goose sec.
Corporatristele  vor mima ca de-obicei distracția şi cele care chiar o vor încerca vor îmbrăţişa şi wc ul 3-4 ore mai târziu.
La-nceput toate pe stil şi bun gust cu roșii cherry şi mozzarella di bufala şi pește cu salată şi apoi o s-o dea pe față cu salată de vinete, cartofi prăjiți cu brânză şi pizza.
Toate tatuatele își vor găsi dragostea în tăvile cu shoturi de kamikaze şi în general toate roabele lui Dumnezeu o să roiască pe lângă roabele de Charme de la Mer.

Sa vorbim si de categoriile de loftişti:

Avem băieții de bani gata, buni de nimic şi superficiali aşa ca mine? Avem, cum să n-avem?!?
Avem țărănuși în tricouri Disquared cu firma la vedere? Avem, cum să n-avem?!?
Avem bloggeri, trendseteri, metrosexuali şi lumbersexuali? Avem, cum să n-avem?!?
Avem musculoși cu harfe de interlopi şi tricouri mulate? Avem, d'ăştia chiar avem. Mult din zona Craiova dar şi Galaţi, şi Vaslui.
La băieţi va fi luptă cu masa. Dacă e la scândură sau la nisip. Dacă e la umbră sau la soare şi alte griji nimicitoare când toată lumea ştie că "toate mesele sunt bune la Loft".
Elvețienii o să meargă mult pe Armand de Brigniac şi astfel o să dansăm toți pe pirații din Caraibe ca pe cel mai tare hit.
Câteva tricouri de la tshirt-factory.ro își vor găsi locul în Loft. Am eu inside information.
Toți vom cânta "şi dacă Loftul nu mai e, nimic nu e", "gândim la Loft simțim la Loft" şi (sper eu) Adi Sîna şi Lidia "mă cerți" doar că fără ceartă.

Ăștia mai oldschool, aşa ca mine (bine, mă, sunt purisan) ne vom bucura sâmbătă şi de Fady And The Zaidans pe un pic de rock'n'roll.

Duminică, la 22, pauză de meci: România bate Albania şi Franţa spulberă Elveția. Masa de elvețieni pleacă suparată, dar noi sărbătorim în voie.

P.S. La Loft nu contează dacă agăți sau nu, daca fuţi sau nu, căci la baie ajungi atât de rar încât fiecare pișare e un orgasm

PS 2 Clar şi la Loft #uratelemadeprima