De ce blog si pagina oficiala?

02 December 2015

masina de scris codin maticiuc

 

În primul și-n primul rând, am o pagină "normală" la care am atins maximul de "prieteni" admis pe Facebook și am zis să-mi mai fac una unde să poată intra și, mai ales, comenta toată lumea. Am simțit nevoia acută a multora de a-mi da la muie (probabil excitati fiind și de faptul că pot să-mi dea din picioare), de a-mi umple frigiderul de carne și de a face sex cu câțiva din strămoșii mamei mele (probabil erau toți mișto, așa ca ea).

Da, îmi promovez (adică plătesc, în pula mea) postările, căci abia am facut site-ul și altfel le-aș citi tot eu. Oricum sunt mic, gras și din ce-n ce mai sărac, așa că să par deștept e tot ce mi-a mai rămas ca să mă fac și eu remarcat.

Am trecut pe blog și cele două carități (cu "r", nu cu "l", că altfel nu erau așa multe) importante pentru mine și pe care le ținem de mulți ani, pentru că eu nu știu să fac bani (știu doar să cheltui și sunt al naibii de bun la asta) și tata nu-ntinerește, după cum observ. Mi-am zis că dacă măcar cei care mă-njură se decid să ajute, atunci sau Fundația Metropolis sau Magazinul caritabil SocialXchange n-o să mai aibe probleme pe viitor.

Mulțumesc pentru întelegere și nu-mi cer scuze dacă am deranjat pe cineva cu aceste postări.

O zi bună.

#suntgrasutdarmadescurc