Bernie Sanders

04 March 2016

Domnule senator Sanders, boșorog zoofil ce eşti, dacă era vorba de Paris, Franţa ţi se mai părea la fel de "inacceptabil" să meargă netul mai bine ca la voi? Nu.

Ţi se pare o problemă pentru că ştii că suntem o țară bananieră din lumea a 3-a, o micuță colonie a voastră. Hai să-ţi spun un secret: e tot ce avem bun, netul. În rest e pă nasoale. Economia e de căcat, guvernul la fel, n-avem nici spitale, nici cinematografe destule. Avem copii şi bătrâni pe stradă şi artiști buni dar săraci. Am avut corupție, acum avem un fel de dictatură judecătorească, invenție proprie. N-avem bani, nici armată, nici infrastructură. Avem doar net. Forță.

Ca băieții buni să lucreze tot pentru voi, să vă facă programele alea șmechere cu care faceţi voi bulioanele si băieții rai să vă umble-n conturi şi pe carduri ca să vi le ia. Junglă, tată, junglă. Legea compensaţiei. D'aia avem net, e o chestie de supraviețuire pe care trebuie să o-nţelegi. Sau nu o-nţelege, că nu câștigi oricum alegerile nici măcar la tine-n partid, darămite in țara. Sper să nu preia ideea ta şi boul ăla de Trump, că ăla vine să ne mai taie nouă din net ca să rezolve problema rapid.

Avem nevoie de net şi pentru eroinele noastre videochatiste care vă rezolvă vouă lăbarii de peste ocean.
Lăsați-ne-n netul nostru, e tot ce avem!

P. S. Îmi bag pula-n steluțele de pe steagul tău, tovarăşe candidat. Steagul meu e roşu, galben şi dezastru.