Patronii Colectiv n-au ce cauta in puscarie

09 November 2015

puscarie

 

Probabil o să fiu extrem de hulit pentru afirmaţia de mai sus, dar aş vrea măcar ocazia să explic: ISU este aproape imposibil de obţinut.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a emis nişte norme atât de greu de respectat, încât este supra-omenesc efortul de a obţine mult disputatul certificat. Este anti business, în orice caz, dar ce-i interesează pe ei?!

Aproape nimeni nu are acest certificat (excepţie fiind poate doar clubul ONE, al cărui patron este un prieten de-al meu, considerat până acum aproape nebun că investeşte atât într-o locaţie).

Să-ncepem:
# prima nu este banc, dar sună ca unul - ISU nu are ISU. Institutul vestit din Dealul Spirii nu are şi mai vestitul certificat.
# primăria Sibiu n-are ISU şi n-a avut niciodată cât a fost domnu' Klaus primar, a funcţionat şi ea...ca toată lumea...pe proprie răspundere.
# Sala Palatului nu are ISU, lucru afirmat de directorul în funcţie care încă aşteaptă un răspuns de la Preşedinte, legat de cum să procedeze el în situaţia asta.
# bisericile NU au ISU
# puşcăriile nu au ISU (nu, nu mă refer aici ironic la faptul că n-au ieşiri de urgenţa, ci la faptul că n-au sprinklere şi altele)
# Arena Naţională nu are ISU
# 90% din spitale şi din şcoli NU au ISU
# MAREA MAJORITATE A INSTITUŢIILOR STATULUI NU AU ISU (pe verificate şi pe luate).

Şi dacă rămâne aşa terorizant, măcar să nu-i mai spunem ISU ci ISIS. Inspectoratul pentru Situaţii Imposibile sau Senzaţionale.