Liana Stanciu vrea s-o suga doar ea

24 May 2016

Doamna Stanciu şi Coaliția pentru Familie au mobilizat trei milioane de români să semneze o petiție anti-homosexuali. Asta pe scurt. Această masă compactă homofobă ar trebui canalizată şi pentru rezolvarea cazurilor de corupție din Sănătate, dacă tot s-au apucat de treabă.

Îmi dau seama că este destul de greu pentru doamna Stanciu să mai găsescă un bărbat la ce concurenţă există în România, la cât de multe femei mişto sunt. Normal că o apucă pandaliile când se gândește că are şi bărbați concurenți pe partea anală şi orală.

M-a-ntrebat un prieten dacă nu mă deranjează homosexualii. I-am spus că nu şi am fost cinstit, căci îmi doresc din tot sufletul ca opusul meu, bărbatul înalt şi cu abdomen striat, să fie gay. Ca să-mi depășesc cota de pizdă rezervată de Bărbos. 

Prietenul meu a insistat şi m-a-ntrebat dacă nu mă deranjează când văd homosexuali care se ţin de mână. I-am spus că nu prea văd asta în România, dar nu m-ar deranja. Chiar dimpotrivă. Căci îmi doresc copii şi dacă cumva băiatul meu ar fi gay, aş vrea să ştie că asta nu este o ruşine, ba chiar să aibă aceleași drepturi ca şi ceilalți. Chiar şi de a se căsători. Sunt patriot, dar în România de astăzi nu mi-aş creşte copilul dacă el ar fi gay. M-aş muta într-un loc unde există altă scară de valori. Iar fată de aş avea, să dea Domnul să fie lesbiană, ca să scap de o grija cu bărbații. Căci bărbații e porci. Se ştie.

Vreau să vad mai mulți oameni pe stradă ţinându-se de mână. Bărbați cu femei, bătrâni cu copii, bărbați cu bărbați şi (dă Doamne, cât mai multe) femei cu femei.

#ţineţivădemână