Uratele ma deprima

12 September 2016

M-am hotărât sa spun povestea acestui tricou creat de mine şi vândut pe pagina mea de vendor de la www.tshirt-factory.ro.

Ideea nu-mi aparține, este o replică din piesa Egoistul a regretatului Maestru Beligan. Girard Perregaux replica la care se râdea in hohote.

Ştiu că mesajul e misogin dar mă doare-n pulă (a se citi pix pentru femeide10). În primul rând pentru că şi feminiştii au voie să fie misogini joia şi-n al doilea rând pentru că este cel mai vândut tricou de la Tshirt Factory şi asta mă face cel mai bun vendor. Şi să nu vă gândiți că n-am concurenţă. E Bendeac cu personajele lui, e Delia, Otravă, Flick cu o variantă de personalizare pentru fiecare şi alţii. E şi Chilian cu versurile lui "Nu mai beau că te văd frumoasă" deci misoginismul e acasă la el.

Şi pentru că sunt vânzător înainte chiar de bărbat am făcut la cerere şi cu "Urâţii mă deprimă" şi o să fac şi cu "Proastele/proştii mă deprimă".

Ceea ce mă deprimă pe bune este că vă gândiți doar la ce e mai rău când e clar că eu mă refer la urâțenia sufletească. Shame on you dacă aţi gândit superficial!

Pentru mine femeia cu adevărat urâtă este cea care nu are absolut nimic atrăgător. Femeia care nu excelează în nimic. Aspect, atitudine, inteligenţă, moralitate, carieră, nimic. 

Pentru mine nu există femei urate. #futorice chiar şi deprimat. Aştept provincia, mulţumesc anticipat.

 

#uratelemadeprima

#cretinelemadeprimamairau