Nu ne platiti in P!

19 July 2016

 

Suntem in 2016 şi femeia este egală bărbatului din toate punctele de vedere. Poate însă nu așa cum credeți voi. Cântărim la fel (câteodată chiar și la propriu), contăm la fel, nu suntem și construiți la fel. Ca relația dintre noi să funcționeze, trebuie să păstrăm un echilibru, un schimb echitabil.

Mereu noi vă vom proteja, vă vom deschide ușa, trage scaunul, oferi sacoul cand vă e frig, vom avea grijă să nu vă fie foame sau sete și alte detalii. Sau cel puțin  așa  ar trebui. Unii bărbați chiar fac mai mult, își întrețin cel puțin parțial femeia, alţii le copleșesc cu cadouri, atenții și atenție. Nu e anormal, dimpotrivă. E rolul nostru, al bărbaților, ne place, ne e confortabil. Mă-ntreb însă câteodată dacă voi, tipelor, vă asumați și voi chestia asta. Dacă încercați să echilibrați balanța de care vorbeam mai devreme. Hmm? Adică cum contrabalansați grija noastră? Să vă spun un secret: nu ne plătiți în …sex.

Voiam să zic p… dar nu mă lasă Marina cuvinte d’astea cu „p”. Nu ne plătiți în P, nu suntem așa disperați. Așa nesexați. Ați ghicit, nu mă lasă Marina nici cuvinte cu „f”. Știu că-n ultima vreme în asta v-ați specializat, dar nu ajunge. Nu ne plătiți în P. Că o dăm în prostituție și apoi tot voi țipați că n-avem respect față de sexul frumos. Găsiți altceva, alt tip de grijă. Înțeleg că nu mai e la modă gătitul, spălatul, călcatul, dar poate un masaj? Măcar o autorizație săptămânală pentru un club „cu băieții”.

Merităm? Bine, de acord, e plin de fete la masă, dar noi ne îmbătăm și uităm complet de ele, jur. Revin, încetați să fiți comode. Nu ne plătiți în P. Cel puțin nu în a voastră… Dacă aduceți o prietenă la ceas de seară,  atunci e cu totul altceva. O să vă adorăm ca pe niște zeițe ce sunteți și o să vă respectăm mai mult (să nu le credeți pe nenorocitele alea care vă spun altceva). Nu ne plătiți în P. Găsiți altceva și veți vedea că relația noastră va fi mult mai trainică. Zic, nu dau cu paru’. Încă.

*Articol publicat pe www.femeide10.ro.