Huooo!

30 November 2015

colectiv, isu

 

Văd că patronilor de la Colectiv le-au schimbat ăștia încadrarea în "ucidere din culpă". Am mai spus : BĂIEȚII ĂȘTIA NU AU CE CĂUTA ÎN PUȘCĂRIE. Am fost hulit, contestat și înjurat pentru asta. Eu însă insist. Mai spun și că:

Patronii clubului Colectiv sunt vinovați. De nesimțire, de exemplu. De faptul că din cele 269 de catralioane de norme PSI din certificatul ISU (imposibil de obținut și de ei) nu respectau aproape niciuna. Nu există club în capitală cu mai multe nereguli ca ăla.

Sunt vinovați și merită JUDECATA. Dar judecata cerească! Fulgerați. Răpuși de cancer. Broaște-n pat la ceas de seară. Sau judecata oamenilor! Linșati, în pula mea. Răpuși de pietre ca-n vechea Galileea.

Nu pot fi însă acuzați de o instanță, un tribunal CARE n-are ISU, în legătură cu un certificat care nu poate fi obținut nici de cei care au reglementat acest lucru (vezi sediul ISU din Dealul Spirii) și trimiși într-o pușcărie care n-are ISU, într-o țară-n care 80% din instituțiile statului nu au ISU.

Nu e corect să-mi ia carnetul pentru băutură un politist aflat în comă alcoolică și apoi să mă trimită-n fața unei judecătoare pișată pe ea de beată care să mă condamne și aia la o eternitate, într-o sticlă de tequila, păzit de viermele beat. Nu e corect. Fie că vă convine, fie că nu.

Huuoooooo!