BODYGUARD (romanian version)

22 December 2015

THIS IS A TRUE STORY.  Bodyguardul meu şi-a făcut cont de facebook. Împotrivă până de curând, el a fost nevoit să recurgă la această "unealtă" pentru fata lui şi pentru a putea da "add" grupului "a III-a B" unde diriginta clasei postează diferite lucruri cu care şi el vrea să fie la curent.

Nu a durat mult până când contul i-a fost descoperit de câţiva "colegi" care au sărit cu laicul şamd şi-n scurt timp pagina i-a fost înţesată de clanuri (atât din capitală cât şi din provincie), bombardieri, musculoşi, canibali şi alţi simpatici interlopi tatuaţi discret.

Postările şi commenturile n-au întârziat să apară căci nu ştiu dacă aţi observat că această categorie de campioni este extrem de unită pe reţelele de socializare. Orice poză, oricât banală, cu plasele de Carrefour, la sala de forţă, la bucătărie este imediat împroşcată cu laicuri (direct proporţional cu notorietatea smardoiului) şi commenturi motivaţionale de genu': "bine boss !!", "fortză !!", "ce brand de bombardier ai bro", "campionii !!", "eşti unicat frăţică" şi nelipsitul "spartanii nu face pasul înapoi!".

Îngrijorat, al meu, m-a-ntrebat astăzi (curios să-nţeleagă fenomenul facebook): "Crezi că diriga şi ceilalţi părinţi văd tot ce postează tovarăşii ăstia ai mei la mine pe wall?". Evident, boss. Evident.