Despre doamnele din viata mea

31 October 2016

Eu personal mă bazez pe femei. Cam în tot ce fac. De la distracție la business, doar cu fete m-am nimerit. Așa a fost să fie, ăsta mi-e "blestemul". Nu mă plâng, Doamne ferește. Fetele mi-au fost și confidente, și sprijin, și partenere de party și tot. Inconștient am făcut tot ce mi-a stat în putere să nu fie așa. Le-am nedreptățit, le-am futut și le-am lăsat, le-am iubit și apoi le-am urât. Am fost insensibil, misogin, obraznic și nesuferit. La naiba, am creat un tricou cu #urâtelemădeprimă. Degeaba.

De cateva luni am întemeiat un grup din oameni care mi s-au alăturat de pe facebook sa mergem prin orfelinate din țară și să ajutăm. Inițiativa noastră se numește "Operațiunea Kinder" și crește cu participanți după fiecare postare la mine pe blog sau pe facebook. Acum am ajuns la 25 de membri în afară de mine. 24 de fete și un singur baiat! Cum să nu le iubești?!?

E gata, trebuie să-mi asum că pentru a face orice trebuie să ma asociez cu fete. Orice: bani, sex, caritate, copii, party, sens. Chiar în business s-au dovedit mai cinstite decât bărbații.

Iată și lista de lucruri pe care le-aș putea face, dar și femeile cu care: 

Jaf armat - La fapte grele m-aș duce cu Elena Udrea. Mi se pare mai de încredere și cu coaie mai mari ca mulți bărbați.

Căsătorie - de nevastă aș lua-o pe Megan Fox, mi se pare perfectă (cel puțin de primă nevastă). De a doua zi n-ar mai avea voie să se lingă prin filme (decât cu femei).

Film - Nicole Kidman pentru orice. Aș vrea să joc cu ea, aș produce un film cu ea, aș merge cu ea la cinema. Aș ține-o de mână când se operează la față, dacă merge cu mine la TIFF și Anonimul.

Aventura de o noapte - Kim Kardashian și fundul ei senzațional. Kanye can motherfuckin' watch 4 all I care.

Sport - Ruby Rose, nu pentru că n-aș face și altele cu ea, dar știu sigur că n-ar vrea (de parcă celelalte ar vrea...).

Teatru - Lia Bugnăr. Aș merge la piesele ei (deja o fac), la piesele recomandate de ea sau pur și simplu la orice piesă aș merge cu ea, ca să putem comenta după (da, mă, și pe hatereală).

Orice altceva - Monica Bellucci

P.S. Dă Doamne, în 2017 președintele SUA să fie femeie!