Sofati prost, e normal, sunteti femei

16 September 2016

Șofatul e un sport, deci n-aveți de ce să vă supărați. Bărbații sunt net superiori și la acest capitol. Sper că e toată lumea de acord cu acest lucru și nu vă apucați să intrați în ring cu noi. Poate și la propriu, cum ar fi. Firmele de asigurari chiar au propus să aibă alte cifre cu totul pentru femei însă ideea a fost respinsă ca discriminatorie. La ei însă nu era o „idee” ci o statistică, niște cifre destul de clare. În fine, dacă nu acceptați să plătiți un pic mai mult asigurarea nu-nțeleg de ce nu jucăm și fotbal de la egal la egal. Sau tenis. Sau orice.

Coșmarul absolut este femeia începător cu număr de Prahova. Lucru știut.
Totuși, acestea fiind știute și acum și spuse, ați putea face câte ceva să nu fiți de coșmar total:

  • reduceți textele trimise la volan. Și noi scriem dar voi exagerați. Chiar dacă la noi, recunosc, poate e doar business și la voi clar e sfârșitul lumii așa cum o cunoașteți. Încercați.
  • reduceți înfrumusețarea personală la volan. Fără fard, ruj, supliment de parfum. Dacă sunteți mișto la ce vă mai agitați? Dacă nu: geamuri fumurii. Încercați.
  • reduceți viteza, de ce să șofați repede și prost când ați putea s-o faceți doar prost? Încercați!
  • reduceți din accesorii. Fără ochelari de soare dacă nu e soare, fără pălărie dacă nu sunteți pe radiații și citostatice. 

Încercați. În general: reduceți.

*Articol publicat pe www.femeide10.ro