Fetele trag mai tare ca baietii

29 September 2016

Stai, stai...nu de fiare vorbesc. Nici la muncă sau pe undeva. Cocaină. Pe nas. Fetele trag mai mult, mai tare şi mai des decât băieții.

A ajuns un fenomen. Puţine dintre ele o fac asumat sau organizat. E fix ca alcoolul sau masa la club. "Lasă, fă, că ne descurcăm noi la faţa locului". 

Zis şi făcut. Ajung acolo ca nişte zambile cu doar câteva mesaje aruncate la doi-trei pinguini şi pelicani. Pinguinilor mai scurt aşa "Loft?" că ăia se bucură oricum. Pe pelicani îi iau mai frumos "hey, te pup. Ce mai faci?" Eu ştiu că am fost şi sunt amândouă. Cel mai dulce fraier. Apoi afli că vrea să vină şi cu prietena ei urâtă dar foarte tupeistă care bea mult, dar măcar are grijă de ambele genți. Şi cum nasoala stă jos ea îi face şi bunăciunii pahar după pahar că, na, ei îi e ruşine şi de la tine nu l-au primit decât pe primul.

Când ajung se ţin bine pe tocuri, echipamentul impecabil, caroseria la care deși au umblat mulți înca e forță. Cum ajung şi își securizează amândouă câte un pahar şi se pișă puţin în jurul mesei ca să-şi marcheze teritoriul şi se pun pe telefonie. Bam-Bam selfie, boom-boom Instagram, Snapchat, pe Facebook nu că e de moși. Se rup imediat în hashtaguri de zici că sunt din ceva familie regală şi nu că l-au supt pe Leo de la Strehaia toată noaptea. #loft #watchme #blessed #ilovemylife #thisiswhatyoucamefor #soblessed. 

Timpul trece şi nașpeta semnalează că s-a terminat sucul de mere. Nimeni n-o bagă în seamă aşa că se reprofilează amândouă pe vodca seacă. De la treaba asta se activează şi nevoia de cox mai mare. Toate o fac, nu mai poţi să iei o limbă-n gură în club fără să-ţi iei amar în gură de-ţi vine să bei din frapiera. Dacă cumva le-ntreabă cineva treaba asta e ca fututul. Au mai făcut-o dar doar o dată. Şi era cu cineva pe care-l iubeau şi nu prea le-a plăcut. "Dar ai?". Nu, fă, te-ntrebam doar aşa. Panică generală. Bucata îi semnalează borâtei situația şi aia se pune pe treabă. Îţi întreabă toată masa: "băi, noi cum ne energizăm şi noi?".

De aici începe drama. De unde se uitaseră urât pe toată lumea de la masa ta cu o treaptă mai sus decât celalalte acum coboară şi ochii şi standardele către plebe. #watchme Încep să dea mesaje disperate la cele câteva ciori şi clanuri pe care le-au reperat în drumul spre masă. #blessed  Nasolia găsește o combinație, două linii direct la baie dar cu tot cu o muie profi făcută de cealaltă. #blessed Frumușica acceptă. #ilovemylife  Ceva mai târziu le vezi ieșind din toaletă șifonate şi un pic pătate de spermă. #soblessed Ciufulite şi cu rimelul curs. Fața un pic strâmbă, dar fericite. #thisiswhatyoucamefor