Nu ma pot certa cu ea

28 November 2016

Adică pot dar nu vreau. Nu mai vreau căci am mai făcut-o şi am pierdut. Am avut de suferit de câte ori m-am certat cu ea şi apoi m-am căit îngrozitor. Am făcut tot ce mi-a stat în putință să nu stea supărată pe mine. E răzbunătoare şi nemiloasă, mai bine mă cert cu oricine dar nu cu ea.

Da, mă, de pulă vorbesc. De câte ori m-am certat cu ea mi-a făcut-o pe dos. La-nceput nu mi se scula. Evitam să mă cert cu iubita şi nu-i dădeam pofticioasei puli ce voia şi pac...zero erecție cu gagica. Păi bine măi, baby, tu asta vrei?!? Să nu te înșel ca mai apoi să nu pot să te fut?!? Pula săraca îmi dădea semne clare "o vreau p'aia acum". Cum n-o băgam în seamă sau în...treabă ca să rămân fidel, cum îmi dădea cu răzbunare. La-nceput mă lăsa să fut dar nu mă lăsa să-mi dau drumu'. Apoi impotenţă totală. 

Cel mai rău mi se pare că e atunci când pula e convinsă că poate să fută ceva nou şi eu mă ţin tare pentru nevastă, pe cinste şi abstinenţă. Atunci e groasă. Nu ea, situația, căci ea are dimensiunile normale. Mă face să mă piş pe mine direct. Cât de mândră să fii tu că sunt băiatul tău fidel dacă-mi curge pişatul pe crac? Pe stângul mai exact, căci o ţin pe stânga. N-ai cum!

Pula n-are neapărat aceleași gusturi cu ale mele. Ne potrivim doar la bunăciunile universale de tip Mădălina Ghenea. Pula vrea însă şi tot felul de alte chestii. Vrea grăsuțe pline de forme exacerbate, vrea minore, vrea milfuri cu punctul G uşor accesibil şi semnalat de diferite indicatoare instalate la vedere, vrea femei bodybuilder cu muşchii tari şi bronzați la lămpi cu UV de ultimă generație. Pula mea vrea să futa pitice pe care să le învârtă ca pe pui prăjit jucând rolul țepușei din rotisor. Pula mea vrea câteodată piţipoance explodate cu țâțe cât pepenii de Dăbuleni, buze exagerate şi cururi implantate la Radu Ionescu, Gad sau alți băieţi pricepuți. Pula mea vrea guri înfășurate pe ea chiar şi când sunt la volan de-mi vine sa urlu că n-o să mă pot concentra, dar mă abțin tocmai ca să nu ne certăm. Pula mea e mofturoasă, nu găsește plăcere totală decât dacă schimbă locația, fir-ar a dracu de călătoare. Nesimțita de pula vrea şi pe genu' Cicciolina de nu că n-am un' să le scot, dar mi-e ruşine şi de portarul din faţa casei, astfel că îl trimit după cai verzi pe pereți când vine doamna, căci n-am cum să mă cert cu ea. Da, da, cu pula.

Am observat că vodca e prietenă bună cu pula. Există un tip de femeie cu care ţi-e ruşine să te duci la discotecă dar cu care pleci mândru la braţ. E clar dorinţa pulii concretizată doar cu ajutorul unei cantități considerabile de alcool. Vodcă de preferat.

Prefer să mă cert cu consoarta. Mă cert cu oricine, dar nu cu ea. Nu cu pula.