Femei de 10

28 March 2016

 

Pe 29 februarie s-a lansat site-ul pentru gagici femeide10.ro, pentru care, printr-o nefericită confuzie, am ajuns să scriu şi eu. Iată cum s-a-ntâmplat:

Primesc un telefon la primele orele ale dimineții (13.00 - 14.00, că doar e vorba de mine) de la redactorul-șef şi ownerul site-ului, doamna Marina Almăşan. Menționez că eram mahmur şi nici nu se auzea bine.

   - Marina, nu te aud bine şi abia m-am trezit. Ce zici acolo?

   - Codin, femei de 10! Mă auzi? Vrei femei de 10?

    Mamă, zic, e de bine.

    - Da, Marina! Vreau, de ce să nu vreau?

   Apoi mă gândesc. Oare 10 ce? Sute?? Mă gândesc că femei la zece sute e cam mult şi situaţia economică a mea nu e tocmai roză. Şi pe vremuri, când se făceau banii ca la imprimantă era două-trei sute ceva bun. Maxim 5, da' la cinci sute luai prințesă, vă jur, verișoară cu Albert de Monaco măcar.

   Întreb îngrijorat :

   - Cum facem cu banii, Marina?

   - Codin îţi spun sincer, e fără bani. Cel puţin la-nceput, două-trei luni, până îi dăm drumu'.

   Mamăă, ce bucurie pe capu' meu. Fără bani, auzi. Perfect căci, vă spun sincer, am plătit o viață şi mă cam săturasem.

   - Marina, mă auzi? Dacă e aşa cum zici cu femeile astea de 10 şi e fără bani, mă bag bucuros.

   - Promiți?

   - Promit.

Mi s-a părut un pic dubios că ea se bucura mai tare ca mine încă de atunci. Aşa am ajuns să lucrez la femeide10 pentru Marina. Şi gratis.

 

Iată şi primul meu "articol", rubrica se numește Jurnalul unui Vagabond:

 

"Nu ştiu ce naiba caut să scriu eu aici, la un site pentru tipe. Adică chiar interesează pe cineva gândurile unui golan de Bucureşti? Ale unui superficial depravat? Ale unui leneş incult? Mai ales pe femei... Hai că scriu la Playboy din 2015, parcă mi-am gasit locul. Dar la Femeide10? Marina insistă că o să fie ok. Şi mai mult, insistă să o fac. Nu mă lasă însă să folosesc cuvintele pe care le folosesc pe blog, atât de dragi mie. Cenzură, ce vrei, asta-nseamnă să lucrezi la patron...sclav pe plantaţie, ce să mai. Mă lasă însă să fiu misogin.Că cică dacă aşa sunt, n-are rost sa ma prefac. Şi pot să-mi zic şi eu oful despre voi, femeile, ca mi-aţi mâncat zilele. Pot să zic că majoritatea care se cred "de10" sunt maxim de 4, dar şi invers. Pot să zic ca m-am săturat de postările şi selfie-urile voastre, cât sunteţi de penibile când vă aranjaţi pentru Mall sau când vă tunaţi excesiv. Pot să vorbesc de babetele care o ard ştrengăreşte ca să fie cool şi puştoaicele care o ard matur ca să fie. Mi-a mai promis Marina că n-o să fie un site d-ăla cu "cum să-ţi faci gagic iarna" sau "slăbeşte mâncând Nutella-n 10 paşi uşori de tango". Sper să fie cu "cum să te fără ca el să se prindă". Şi dacă n-o să fie, o să scriu chiar je. E tare că scrie Alex aici, asta chiar e mişto. Şi Dana şi Valentina, la ele sper că o să fie cu poze zilnice...măcar pentru colegi. Îl voi lasa pe Mircea să scrie materiale serioase despre femei serioase şi eu voi scrie pentru şi despre cluberiţe, tatuate, curve, pastilate, nimfomane şi disperate. Şi chiar dacă nu-mi lasă cuvintele cu F şi P, eu tot despre sex şi organe am să scriu, căci trebuie să citească şi panaramele din Boa ceva, nu doar fashionistele din Gaia sau bloggeriţele din Fratelli. Şi cui nu-i convine, să citească alte rubrici sau să mearga direct la sursa, la Radu F Constantinescu dacă vrea mai pe lacrimă sau alte umidificări al altor zone.

Sărutări de mâini."