Timisoara mea

30 June 2017

Timișoara e orașul meu preferat din țară şi l-am cam neglijat. N-am mai fost de câțiva ani buni. Treaba asta o voi remedia sâmbăta asta. Sâmbăta asta în Timișoara şi abia mai apoi în toată țara.

Mai sunt şi altele în top 10: Braşov, Cluj pentru TIFF şi Untold, Constanţa pe vară dar Timișoara rămâne No1.
Vă spun de ce. Cel mai bun nightlife din țară după București de departe. Cele mai tari cluburi, baruri şi nu în ultimul rând femei. De fapt nu, în primul rând femei. Sau nu, totuşi cluburi. Fuck, nu pot să mă hotărăsc. Şi oamenii sunt senzaționali. Mai ales oamenii care sunt femei. Deci femeile până la urmă. Alea care ies în club. Deci cluburile.

Mi-am făcut de-a lungul timpului mulți șogori la Timișoara. Sper să nu mă aștepte câțiva la aeroport şi să mi-o fur aşa, pe nevăzute, neauzite şi mai ales nebăute. Să-ți iei bătaie treaz e cel mai rău, îmi imaginez. Mi-am luat doar beat.
Ultimele mele veniri la Timișoara au fost pe vremea când erau două cluburi la putere. Heaven unde am fost o dată, pe genu' Bamboo şi Boa şi Fratelli pe genu'... Fratelli. În acesta din urmă am şi multe amintiri senzaționale. În orice caz vă vorbesc de entertainment la același nivel cu al Bucureștiului, cu investiții serioase şi un brand incontestabil ca Fratelli prezent pe malul râului Bega.

Între timp ceva s-a întâmplat la Timișoara. Şi (culmea!) acel ceva care s-a întâmplat este prietenul meu Tinu Vidaicu cu ale sale Epic Society şi Epic Vara. Toţi ai mei din Timișoara postează de acolo. Toţi prietenii mei din București acolo merg la party. Toate vedetele se desfășoară acolo: cântăreții cântă, vloggerii vloguiesc, postacii postează şi instagramiţele de Cluj instagramează înşelându-şi orașul care le-a consacrat. Aaaaa, păi ce-ai făcut Tinuțule?! În orașul meu de suflet ți-ai tras club la modă? Weekendul ăsta vin să te verific, moșule.

Sâmbătă aterizez. Mi-am luat deja bilet. Tinule, vezi că cel puţin deocamdată vin singur. Poate nu aranjezi ceva pe acolo să fie bine, ştii ce zic. Şi cel mai important: vodcă-mere, bro.
Timișoara, vin. Chiar mi-ai lipsit.