FMM de tarus

14 December 2017

Băi, vă jur pe viața mea că nu inventez sau ceva. Nu știu cum plm mi se întâmplă numa’ mie pe cursele astea interne. Fix acum am aterizat de la Timișoara. Am fost prin țară cu filmul Ghinonistul, cu echipa. Cluj, Timișoara, Oravița și Caransebeș într-o singură zi. Am zburat azi din Timișoara spre București unde am ceva treabă și mâine prind echipa iar, seara la Ploiești, apoi Iași, Brașov șamd. Obosit, dar fericit că am făcut vreo 19.000 de spectatori primul weekend și avem și reviewuri foarte bune.

În fine, nu asta vreau să zic. Cum mă știu pățit cu #FMMIonute de la Cluj și #FMMMamaie de la Oradea, zic să nu-mi stric și Timișoara cu ale sale Epic pe băutură și Caruso pe haleală așa că-mi fac checkin din timp. Loc la culoar și excelent: 3D. E semn de la Bărbos, zic, ca următorul film să-l fac 3D. 

Ajung și mă instalez, rupt cum vă spuneam. Mai vine un domn mega-amabil și ia locul de la geam. Super drăguț, cu o carte la el, semn că era și intelectual. Locul dintre noi rămâne liber, ca la bussines tată, pe barosaneală ca-n vremurile bune. Trebuia să mă însemn că vine ceva rău, prea mergeau toate strună pe TAROM.

Nu se dădea scaunul pe spate, dar cum eram mort, mi-am pus gluga în cap și m-am culcat așa. Eram împărat. Începe servirea și vine un însoțitor d-ăsta de zbor și țipă cumva peste mine: “Ce faci, Costele, nu știam că vii cu ăsta!” M-am prins că tipul de lângă mine era Costel și-mi venea să-i bag un FMM, Costele în gând că se știa cu țărușul de servea, da’ n-am avut cum că i-a raspuns atât de încet încât mi-am dat seama că era un domn, cum am bănuit.

Țărușul, a lăsat măsuță din fața scaunului meu să cadă, care m-a și lovit peste genunchi și mi-a trântit un sandvici acolo. N-am deschis ochii decât puțin, i-am băgat un “FMMdețăruș care ești tu cu meseria ta de pizdă”, da’ nu i-am zis nimic și am adormit la loc.

Nu știu cât a trecut că țărușul s-a întors și mi-a tras un genunchi în picior care m-a trezit de îndată. #FMMdetarus

Se aplecase la domnul de la geam și vorbea peste mine:
“Da, Costele, sunt bine. Am avut un TelAviv da’ a fost mișto, pe mine nu mă deranjează”, vă jur pe mama că omul de la geam nu-l întreba nimic, țărănușul zburător vorbea singur. #FMMdetarus

“Sunt bine zilele astea, am și liber, 24-25, cred că mă duc panâ acasă...” normaaaaal că ești de la țară, #FMMdetarus.
“...doar pe 31 zbor pâna la Praga, da’ mă întorc seara și facem revelionul la noi”, țărușul nu era singur și nehalit de nimeni cum bănuiam, avea gagic. Da, mă, clar era mușcător de pernă, #FMMdetarus.
“Chiar nu veniți la noi de revelion?”

Era prima oară când îi răspundea și domnul Costel:
“Aaaaa, să văd și eu cu soția. Dacă nu plecam pe undeva...” vă jur pe ce am mai scump că sunt sigur că nea Costel nu merge la chelnerul aerian de revelion, nici dacă îl face singur în baie cu un televizor alb-negru blocat pe TVR2. #FMMdetarus

Ăla a fost momentul când am ridicat capul și eu, vădit deranjat de a simțit-o si țărușul volant. 
“Mă scuzați” a zis el și a continuat să vorbească complet aplecat peste mine.

Pai nu te spurc eu peste tot, #FMMdetarus, de mă pomenești. Îmi pare doar rău că n-am apucat să îi trag și o poză că eram în față și țărușul avea scăunel d’ala în spate de tot unde îi ține p’ăștia care se ard în pilaf.