“Stii ca eu nu sunt curva ca alea”

28 November 2017

Anul ăsta a fost groasă. Uşor, uşor, femeile o dau pe față. Se fut în stânga şi în dreapta şi găsesc uşor justificări:
“Eram spartă, fată, băgasem cu el alea două trenulețe la baie şi d’aia l-am lăsat s-o bage puţin că altfel ştii că eu nu sunt curvă ca alea..”

Fetele anu’ ăsta au fost mai rele ca băieții, de departe:
“Nu, fată, mint fraierii ăia. Nu m-am futut cu toţi trei că eu îl iubesc pe prinț. Doar el m-a futut şi p’ăia doi doar i-am supt, mereu se exagerează faptele. Ştii că eu nu sunt curvă ca alea.”

Vor băieti buni, băieţi răi, băieti săraci sau bogați, virgini sau experimentați. Îi vor pe toţi, dar nu neaparăt îi şi numără:
“Nu, fată, pe ăia nu îi punem. Păi la ăia cinci din vară eram beată şi nu se pune. Ăia doi frați nu îi numărăm că a fost doar muie. Pe ăla de la Loft n-avem iarăși cum că era ziua lui atunci şi nici nu i-am luat nimic. Ăia trei de la Nuba n-am cum să îi pun că sunt ca fraţii mei. Pe ăla însurat nu, că mă vedeam cu el doar marţi la prânz şi pe ăla de ieri niciodată că eu ştii că nu prea am vrut la început că eu nu sunt curvă ca alea.”

Iar pentru cei pe care totuşi îi numără au diferite explicații smart:
“Fată, recunosc că l-am înșelat, dar era mereu ocupat la birou şi ştii că am nevoie constantă de validări că altfel eu nu sunt curvă ca alea.”
“Da, fată, m-am futut doar ca să-l fac gelos pe al meu şi atât! Şi nu cred că am greșit. Poate doar că am făcut-o cu ta’su. Aici poate am exagerat, recunosc, că eu nu sunt curvă ca alea.”
“Mă fut cu antrenorul doar când n-am chef de cardio şi el insistă să fac. Ştii că eu nu sunt curvă ca alea...”
“Fată, normal că l-am futut, dar l-am iubit mult. Erau şi minus zece grade în țară. Eu l-am iubit în Bali, el m-a iubit în cur, dar am fost autentici şi asta e important. Ştii că eu nu sunt curvă ca alea.”