De la Miami la Susai

29 January 2018

Am stat de sărbători la Miami, la prietenul meu Misu sa-i dea Dumnezeu sănătate ca e si ziua lui azi. Am tot ieșit pe le party-uri private pe acolo si mi-am cam futut rinichii de la cocaina. Adică stăteam la coada la baie cu orele si ma pișam pe mine la propriu si aia se drogau in draci incuiati înăuntru. Macar la Mielu la vila nu ma lasa doamna aceea blonda la greu. Ma baga ea printr-un dormitor sau ceva. Gagici multe si pe la Miami, am luat si ceva instagrame.

Mult pe forme obținute chirurgical, ceva forță, Loredana Chivu e la junioare. Am insa o problema. Telefonul de Miami a fost Huaweiul asta nou, Mate 10 Pro de-i zic eu Hu si are o inteligenta artificiala ridicată care se bate cap in cap cu inteligenta superficiala de care dispun eu. Hu nu ma lasa sa dau like pe Insta la busturi peste 100, la buze tip rățușca, la cururi pe care nu pot sta nici proprietarele. Nu ma lasa efectiv. Si daca vreau sa le scriu imi scrie Hu direct: “stop this!” sau cateodata chiar “you are better than this!”. Il mai păcălesc ca le mai dau inima de pe Iphone da’ nu stiu cat ma mai tine șmecheria.

Am plecat de vineri noapte la munte, sa evit traficul dintre stațiuni. M-am cazat la Ursulețul si m-am trezit la 10.00 s-o vad pe Simonica. Am coborât in bar unde deja se instalase Caz Stan alături de câțiva machedoni. “Ferească Dumnezeu sa n-ajungă vreun machedon pe la ciclism”, spunea el, “ca ajungem sa ne uitam toti apoi”.

Sărăcuța Simona n-avea echipament asa ca m-am gândit sa-i trimit ceva de la Tshirt Factory.ro. Oricum n-am mai simțit asa ceva puternic pentru o fata de multă vreme. Cand servea nu respira nimeni de s-auzea frigiderul din bar. Cand dădea in fileu zici ca ma lovea in suflet.

Am urcat cu inima grea la Susai dar pana la urma era sâmbăta si aveam si eu de jucat meciul meu si eu castig finala dupa finala. M-am mai înveselit sa vad ceva fete (cu T nu cu Ț) noi. Puștoaice multe, cateva milfete si doi trei porci cu ștate vechi. Nu ma întreba ce inseamna vezi pe blog la Povestea Porcului. M-am pus apăsat pe o Gasca Cenușie si am dovedit o prima sticla cand deja mi-a trimis Hu mesaj : “las-o mai usor!”. Cand imi scrie in romană e groasa.

Soare afara si o perioada am stat dezbrăcat ca aveam tricoul cu : “Nu sunt milionar, doar cheltui ca si cum as fi” de la www.tshirt-factory.ro dar se vedea mare doar MILIONAR si am zis ca punctez un pic la asta daca tot sunt mic si gras. N-am prins nimic si mi-a scris si Hu: “imbraca-te, saracule!”. Oricum eram in aer liber si zeci de hipsterași wanna be fumau electronic. Alooooo! Ca si cum stau langa una in pat si eu imi fac laba la PornHub. Sa mergem pe varianta clasica si fara priza macar cand putem, zic..

Au venit cateva gagici la mine ca sa facem o poza ca “prietena mea e mare fana”. Ce harneala veche! Cred ca fana mea era ma-sa si ii era aiurea sa zică. Multe puștoaice oricum pe zona ca imi dădea si Hu niste flash-uri cu roșu pe care mi le da la minore si cand cer meniu familie la Mc.

La baie o agitatie si o coada de nedescris de am zis ca sunt iar la Miami da’ de unde, era doar Mada, patroana de la Gaia venită intr-o salopeta extramulata si despicata pe la gat de trebuia s-o de jos de tot cand voia la veceu si era complicat cu o spatula si avea si un manual de utilizare de i-l citea prin usa cu voce tare un majordom, in fine, macar era hot femeia ca mi-a dat si Hu mesaj cu “asa, da!”

Cand m-am intors la masa, trei puștoaice se urcaseră sus si cântau cat le țineau bojogii “Stil mafiot, la fel ca-n 98!”, pai faaaaaa, voi nici nu va născuserăți in 98, mafioatelor care sunteti voi mafioate! Huooooo!
Cred ca ma întorc in Miami si-l nu-l mai iau nici pe vigilentul asta de Hu sa se bage in combinațiile mele.

#tshirtfactoryro #loft #hateloft #loveloft #gascacenusie #greygooseromania#huawei #illaspehuacasa #suslasusai