Alexandra Dinu mi-a futut directia

18 December 2017

Alaltaseară a fost premiera în România a filmului Bullet Head cu Adrien Brody și Alexandra Dinu, tradus la noi (CUM ALTFEL?!?) “Capcană mortală”.
After party a fost (UNDE ALTUNDEVA?!?), la Loft. Am ajuns târziu, foarte obosit, după prima parte a turneului Ghinionistul.
I-am văzut pe Alexandra și Brody așezați într-un colț, cuminți, la o masă. Nu m-am dus peste ei, mi-am orientat pașii către bar să bag un shot de Grey Goose. La un moment dat am văzut-o pe Alexandra prin sală și ea m-a văzut pe mine. Extrem de frumoasă, cum o știam. Asta parcă se face mai mișto cu trecerea timpului. M-am dus să o iau în brațe si atunci m-a trăznit.

Fata asta și încă câteva mi-au futut mie complet viitorul de am ajuns la bătrânețe fără copii și fără direcție.
Hai să vă spun și cum. Am fost colegi de generație la liceu. Cum unde? Jean Monnet, la parveniți, desigur. Ea la E, la uman. Eu la C, real franceză. Băi, erau niște fete la ea în clasă... cel puțin încă trei la fel de frumoase ca ea. Toate au ajuns manechine de succes. Credeți că ne băga vreuna în seamă? Aș! Doar cu băieți mai mari, șmecheri, ciumeci și cu mașini străine.
 
Și uite așa m-am frustrat eu tot liceul cu frumusețile astea pe lângă mine de am rămas tânăr și neliniștit de atunci. Zici că am jurat răzbunare. I-am spus aseară și a râs.
- Băi, tu m-ai distrus, i-am zis. E vina ta că am ajuns așa. Puteai să mergi cu mine măcar la un film, azi eram și eu om normal la casa mea.
Râdea. M-a luat la ea la masă și mi-a făcut cunoștință cu Brody. Sper că a ținut Oscarul ăla cu mâna pe care mi-a întins-o și mie că mai aproape de statueta aia nu mă văd vreodată.

Am mai observat ceva aseară. La un moment dat pe Alexandra o fotografia de undeva din spate o tipă cu un aparat profesionist la care tot schimba lentilele. Era Roxana Ioana Paraschivoiu de la Visual Instincts. Două din cele mai frumoase femei din România. Una actriță de succes acum, cealaltă fotograf de succes. Nu mă credeți, vedeți filmul și intrați pe paginile Roxanei. Femei frumoase și cu creier. Treaba asta m-a speriat și am mai băgat un shot de Grey Goose.

#movies Alexandra Dinu Official #brodyandalex @visual_instincts_ #GreyGooseRomania #player LOFT