Un LOFT si trei minore

04 August 2017

Sâmbătă, am ajuns la LOFT hotărât să beau rău că azi am zi grea: merg la dentist. Nici nu vreau să mă gândesc ce mă așteaptă. Probabil când voi citiți asta eu transpir în scaunul ăla nenorocit. Oricum era îngrijorat, da' sâmbătă mi-a scris şi Oana Radu pe Instagram, că acum cică Insta e la modă şi eu sunt disperat că ăla e cu poze şi nu ştiu ce dracu să pun zilnic, în fine. Mai e şi cu Instastory şi mereu uit să fac, hai că m-am abătut rău, dați şi voi un follow acolo să fiu bine şi continuăm să râdem aici.

Aşa, mi-a scris fata pe Instagram că văzuse că-i dădusem tag lu' Creating Smile by Dr. Yazan Aq că el şi echipa lui îmi lucrează în gură. Cică i-a făcut şi ei mega lucrare şi e mulțumită, da' să nu-l cred total că tot doare şi alea, alea. Aşa că m-am pus pe Grey Goose. La greu. Nu singur. Şi cu fratele dani otil care are două cartonaşe de Loft pe vară şi tocmai şi-a folosit unul.

Ce am observat noi? A apărut o nouă generație de fete, toate minore, care au umplut Loftul şi care nu mai ştiu nici măcar de Dani, darămite de mine...! Ce să mai, una peste alta, e vremea lu' BRomania care fute şi dacă nu vrea. Şi vrea. Generație online, ce vreţi? Nu tu o Neața pentru Dani, nu tu un Ciao, o revistă de scandal pentru mine. Zero! Bine, recunosc că mai erau şi câteva purisance sâmbătă dar nimic spectaculos dacă până şi Dani nu le voia. Am văzut chiar şi vreo două-trei dintre ele care făceau ca Boomerangul ca să posteze şi ele cool pe Insta, că nu știau unde să apese ca să facă telefonul treaba asta. Ce vreţi, purii anti-tehnologice aşa ca mine.

Situația fiind asta ne-am organizat şi noi şi am luat câteva minore la masă ca să fie şi masa noastră din peisaj. Masa am luat-o fix lângă boxe pe sistemul "onorata instanță, noi le-am întrebat de vârstă da' vă jur că nu se auzea ce ziceau".

Când DJ U-GIN a pus un 2 şi trei de 0 de la BUG Mafia eu m-am bucurat că era singura melodie la care știam şi eu versurile, unde până atunci cântaseră astea mici pe toate Instastory-urile toate melodiile la modă. S-a bucurat tare şi una din ele ca a crezut că îi e dedicată. "Ce te face să crezi asta?" am întrebat-o contrariat. "Păi eu sunt născută în 2000". Mda. Şi eu tot în '98 mi-am luat carnetul,#FMMIonute!

Mi-am dat seama că mă lua valul de la băutură că tot trecea o nasoală pe lângă masă din oră în oră şi mie mi se părea din ce în ce mai bună. Îmi tot ziceam: "ţine-te, Codine, ştii că e nasoală, doar ai văzut-o pe la 17.00". Oricum m-am ţinut super bine că m-a refuzat şi aia aşa că n-am ajuns acasă cu vreo nasoală.

Neinspirat am fost şi că mi-am luat tricoul cu "Fiţi femei, curve-s destule" de la Tshirt Factory.ro, aşa că şi alea câteva producătoare din LOFT (267) mă priveau cu dipreț.

M-a spart coloana sonoră de la Pirații din Caraibe pusă la fiecare roaba de vin sau caserolă cu șampanii mai ales că nu venea niciuna la mine. Ptiu, bine că n-a venit că trebuia s-o şi plătesc, naibii. Visul suprem a devenit următorul: să joc sau să produc un film pe muzica căruia să vină șampaniile la LOFT! Gata, Două Lozuri soundtrack la roabele de la Loft sau coșciugele de la Nuba. Am zis!

De acolo am plecat la Brunch Affair unde era gol şi trist, aşa că am plecat la Bamboo Mamaia unde cânta Loredana. După aia am fost la Fratelli unde a fost cel mai bine în sensul în care mă luase o căcare incredibilă şi bodyguarzii mi-au dat cheia de la baia de pe plajă unde se făcuse curat. Să le dea Dumnezeu sănătate şi ce mai vor ei!

Apoi am ajuns şi la crazy beach unde am rezistat eroic de la 4.30 la 6.30 să prind şi eu răsăritul pe plajă şi pe muzică ca șmecherii şi să mă pregătesc pentru săptămana viitoare când merg la Untold. Bine că am plecat la timp că am auzit că adevaraţii șmecheri ai locului l-au tăiat pe un nefericit şi cu bulanul meu ajungeam sigur acasa futut doar la figurat şi nu doar nefutut la propriu cum oricum am ajuns. Cluj, în tine mi-e toată speranţa! Ajung miercuri.

P. S. Acum că recitesc aş vrea să rog fiecare firma menționată să trimită măcar câte 10 euro la mine la orfelinat, adică la Fundatia Metropolis. Toţi în afară de dentistul meu, dr Yazan şi băieții de la LOFT care o fac deja. Fac chiar mult mai mult de atât pentru copiii mei.