Simt ca sambata m-a inselat

12 June 2017

Da, vorbesc de ea. Fata cu care am avut cea mai lungă relație din viața mea. De cinci ani suntem implicați emoțional în chestia asta.

Când și-a micșorat sânii ca să joace mai bine am suferit, nu înțelegeam. Am văzut apoi că pentru ea e important şi că-mi aduce bucurii de la o lună la alta şi am acceptat.
Ştiu unde am văzut fiecare meci. Multe acasă, câteva la Loft, unul la El Capitan. Unele noaptea când era fata mea pe alt fus orar.


Am suferit cu Sharapova şi mi-am șters pe loc toate Măriile din telefon şi mă închid în casă de Sfânta Maria de atunci.
Am şchiopătat şi eu când pe ea o durea piciorul.


Dădeam acatiste la biserică să nu se mai întâlnească cu Godzilla aia care mi se părea imposibilă. Îl uram şi pe francezu' ăla care o antrena şi apoi l-am iubit când a lăsat mutanta gravidă şi a avut şi fata mea culoar.
Sâmbătă seara m-a înșelat. A profitat de faptul că aveam filmare în Vamă şi n-am putut să mă uit şi m-a înșelat. Mereu am fost seren când o bătea Serena. Dar acum? Cu copila asta şi cu meciul în mână? Mă simt înșelat. Sfâșiat. Cu inima ruptă. Era Grand Slam-ul nostru.


M-a înșelat prima oară în relația noastră de ani buni. O iert. N-am cum să n-o iert. Dacă n-o iert ce mă fac? Că alta n-am. O iert căci este a mea.