Cu trei dive la München

24 October 2017

A plecat fratele vostru duminica seara la München cu ăștia de la #huaweica s-a lansat ieri aici noul telefon al lor, #mate10pro si ca, vezi Doamne, o sa ma dea pe spate si o sa schimb iPhone-ul. Tocmai eu care sunt cel mai conservator, in fine. Cand erau vremurile alea bune mergeam la lansări de mașini, acu’ merg la telefoane, tine-ma Doamne sa nu merg la anu’ la vreun pager.


Plecam noi si ma anturez bine de tot cu trei mega-dive de data asta ca sa scap de #FMMmamaie si #FMMIonute macar pe avion. Diva nr 1? Ileana Badiu un fel de mama la dragoni, mega boss pe hashtaguri si agenții care exploatează chinezi si romani deopotrivă. Diva nr 2? Sânziana Negru, directoarea la tot Instagramul, trai-v-ar familiile voastre care ea te ridica cu tagul si te îngroapă cu hashtagul. Diva 3, direct Ana Morodan, sefa la nunți de pe antena1,2,3 si razbunarea, mare baroneasa la liveuri in online.


Caterinca mare si giorsaiala pe avion eu cu dragoneasa si baroneasa ca directoarea a prins un loc mai in spate cu un luptător de K1 si a zburat mai pe temere asa sa nu adoarmă direct la el in poala ca-i cam cădea capul, in fine, trecem peste asta.


A doua zi, mergem la lansare. Dragoneasa îmbrăcată de au vrut sa ceara azil politic vreo 200 de chinezi, da’ au aflat apoi ca nu Germaia e cheia ci Romania si au abandonat dezertarea in grup. Baroneasa pe culoare asa, probabil se gândea ca vine si Heidi Klum sau ceva ca altfel nu-mi explic. Directoarea mai pe normalitate si eu pe simplete turistică dar cu portofelul la purtător sa tin si echipa aproape si sa-i oftic si pe mâncătorii de orez.


Eu de la București am vorbit cu instagramaritele sa tina aproape si sa mai ma taguiasca naibii si pe mine sa cresc si eu Instagramul ăla amărât (maticiuc_codin pe Insta, apreciez orice follow, sa va dea Dumnezeu sănătate).


Acum la prezentare, ce sa va zic, ne-a aratat un chinez d’ala care e șef la Drumul Florilor (asta înseamnă Huawei in limba lor atat de draga mie) efectiv cat de șmecher e telefonul lor fata de Iphone X si Samsung nu stiu de care. Ii sparg la tehnologie pe toate planurile, antena mai buna dar mai mică, raportul ecran-neecran sau nu stiu cum mult mai bun, adică mai pe barosaneala, bateria forța mondiala, bomba nucleară si procesorul, la foto nici nu discuta ca au doua camere pe spate si una in fața decomandate sau duplex ca n-am inteles oricum amândouă de la Leica care cred ca e cateaua aia de au trims-o rușii pe luna si care cred ca s-a intors cu ceva nasol de pe acolo, aflu eu si va spun exact. In fine, 1000 de telefoane diverse făceau poze la telefonul minune de la Calea Florilor.


Acu’ eu nu zic ca nu e șmecherie da’ fratele vostru a stat pe baricade la BlackBerry ca ultimul mohican nu ma vad eu sa trec asa usor la tehnologie d’asta ca sigur imi prind urechile si-n loc de #mateofgreatness cum zic ăștia eu fac #madeamess. Ce m-a mai sucit un pic e ca am inteles ca au si o platforma de #artificialintelligence pe el si mi-ar mai trebui un pic de inteligenta suplimentară la buzunar, va spun cu mana pe inima.


In fine, ieșim noi de acolo si afara făcuseră deja vreo doua sute de oameni un foc unde-si ardeau in draci iphoanele si samsungele da’ eu am fugit ca mi-era sa nu mi-l ardă si pe al meu din exces de zel.


La final sa facem si noi o poza de grup. Fac instagramaritele poza si le zic să-mi dea si mie ca niciodata n-am poze sa pun la cuvintele astea. Si uitați-va si voi ce am primit. M-au lungit astea si m-au slăbit si pe mine de nu ma mai recunosc regizorii de film si abia stabilisem cu ei ca daca au nevoie de pitici sa nu mai sune pe la circ ca vin eu direct si cu mâncarea de acasa.#FMMphotoshop