Emotii si emoticoane

01 September 2017

Mi-a scris o prietenă zilele trecute, nu dau nume. Sanziana Negru, şefă pe la Instagram la noi la București. "Mai lasă-ne, dragă, pe noi femeile şi mai zi şi de bărbaţi. Să ştim şi noi ce să luăm şi ce să evităm."

Iată că vă dezvălui acum secretul cel mare:
Ca să vezi ce fel de bărbat e spune-i că vrei să baţi ceva pe telefonul lui. N-o să se prindă şi te va lăsa. Apasă pe "emoji" şi uită-te la "frequently used" adică la "des folosite" sau cum scrie la fiecare acolo.

Dacă are : e băiat super ok. Băiat normal, old school, exact ce ai tu nevoie.

Dacă are şi : tot ok e. Mai metrosexual, ieşitor, îi place să iasă joi la Nuba singur, "cu băieții". Te înșală rar şi niciodată cu prietena ta cea mai bună. Te poţi baza pe el şi își dorește familie mare. Gătește singur ce cumpără de la Mega, mult vegan şi gluten free. Fan Game of Thrones. O să renunțe şi la coupe şi o să își ia un van d'ăla să vă care pe toţ
i la munte. Inclusiv pe mă-ta.

Dacă are şi : e d'ăla ciumeg care se uită la Vikings pe tabletă. Nu dă cu pumnul efectiv (decât în femei), dar înjură şi amenință mult. E miercurea la Player şi o iubeşte în secret pe una din dansatoarele alea tatuate cu implant în cur. O să se întoarcă la ea când ţi-e lumea cu el mai dragă, chiar dacă o bate mereu după a doua sticlă de roze. Ştie ea de ce. Are şi el dreptate.

Dacă are şi  : să nu cazi în capcană. Doar se dă pervers. Te ia de la început cu amenințări ca "o să te leg, o să te chinui, o să te umplu", dar în realitate lui nu i se mai scoală. E mult pe cox şi muzică fără cuvinte la Crazy. Televizorul lui e blocat pe CartoonNetwork. Își cumpără pui la rotisor, dar nu-l mănâncă că nu îi e foame, doarme cu el că are nevoie de afecțiune. Şi lui îi spune cât de tare o să ţi-o tragă cândva.

Dacă are şi : e mult pe cuplu şi monogamie. E genul ăla cu relații lungi şi stabile. Corporatrist, dimineaţa e pe croissant Paul şi cafea Starbucks şi te va obliga să vedeți Breaking Bad pentru a mia oară. O să te scoată mult pe la Biutiful şi Fratelli, întotdeauna la bar. În secret amândoi o să vreţi să sugeţi același barman bărbos.

Dacă are şi : e jucător. Şi la propriu, şi la figurat, şi cum vrei tu. E genul ăla care după ce te fute nu-ţi mai revii şi ajungi să-ţi faci blog şi scrii când despre dragoste, când despre sinucidere. Zece fete din oraș se jură pe părinții lor că el este iubitul lor. El le spune tuturor "iubi" că a uitat cum le cheamă. Se uită la Narcos şi ştie pe de rost replici din Californication. Îţi va fute sora, dar îl vei ierta că o să fie beat şi tu ştii că în sufletul lui e băiat bun. Merge pe la Loft şi Gaia şi stă mereu pe la mesele altora. N-are bani, dar îl iubeşte lumea şi-l trece pe caiet. E bine să cunoşti una, două foste să ştii exact cum îi place în pat şi să-ți dea ele şi rețeta de la ginecolog.

Dacă are şi  sau orice maimuță : e băiat cuminte. Are bani, da' îţi dă şi ţie. E genul care iese o dată pe săptămână, întodeauna cu masă (măcar d'aia cu picior). Se uită la Suits şi Power şi mănâncă doar în oraş. Restaurante top David, Iso, Brasse şi Mesogios. Bea Aperol Spritz şi conduce o maşină germană cu piele şi pe plafon. Merge vara la Mykonos şi iarna la sky în Austria. Merge la sală şi e abonat la Men's Health. Ar fi chiar ce trebuie dacă între picioare n-ar avea vagin.