Visul meu suprem

20 September 2017

Poate știți, poate nu, dar m-am alăturat celor de la Ofera in dar: UN Zambet și mergem de câteva ori pe an la Fundeni la copiii bolnavi de cancer cu oncoxin și ceva daruri.

Etajul 6 este complet renovat de o mamă a carei fetiță a murit acolo. Visul nostru este să facem la un moment dat o acțiune să renovăm și etajul 7, unde luptă pentru viață cei mai trişti îngerași ai țării noastre.

Între timp, am aflat că HOSPICE Casa Sperantei și Kaufland Romania au construit în 2015 în București un centru unde se pot interna bolnavii de cancer și în primăvara anului 2016, a fost inaugurată, în cadrul acestui centru, secția de pediatrie cu servicii de îngrijire paliativă integrate, de care beneficiază copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat.

Costurile totale sunt de 610.000 de euro și sunt susținute 25% de HOSPICE și 75% de Kaufland. Mesajul meu pentru HOSPICE: am să mă alătur vouă pe cât posibil și poate ne veți ajuta și voi când vom demara la Fundeni renovarea.

Mesajul meu pentru Kaufland: dacă o firmă germană face asta pentru copiii țării mele, vă rog să-mi spuneţi ce limbă să învăț pentru a comanda la voi. Germana? Maghiara? Că dacă voi faceți și continuați asta, eu învăț și japoneza dacă vreți și vin la voi, cumpăr, vă mulțumesc și mă duc acasă.