Game of LOFT

23 August 2017

Weekendul ăsta a fost aşa plin la mare încât a fost ca pescuitul în butoi. Rezolvai cazuri grele cu o brățară la Loft, un șezlong la Ego sau Caelia, un shot la bar.


Înainte să plec de acasă am luat un Imodium că stau în Constanţa şi să nu mă apuce prin Mamaia. Căcatul la Loft e ca alăptatul în public. Eviţi cât poţi, dar dăca e musai o faci, că nu e sfârșitul lumii.

Când am ajuns, scandal mare. Venise şi mama la dragoni şi își parcase înaripatele pe două Lamborghini şi un Ferrari şi alea mestecau dintr-o Dacie papuc venită la aprovizionare. Se certa de zor cu Alexandra la intrare care-i dăduse masă că venise prea tarziu şi ea ameninţa că îi pune pe ăia mici să dea foc la baracă.

Înăuntru cea mai forță masă o avea Jamie Lannister, mult pe Armand de Brignac şi asistente TV, de la Chivu la cine vreţi voi, dar el cu gândul tot la incestuoasa aia de sor'sa şi trist că-i ruginise şi mâna de la excesul de Badoit.

Vrăjitoarea aia bătrâna o ardea pe plajă cu doi de la insula iubirii şi încerca să se califice pentru sezonul următor, da' ăia îi explicau că are Răduleasca rând în față.

Pe Arya Stark n-au lăsat-o să intre că era minoră şi ăștia aveau ceva activare cu dunhill da' şi ea a mătrășit doi bodyguarzi de la ZIP din Constanta şi gaborii n-au avut ce să-i facă că a zis că a crezut că sunt urşi polari, că erau îmbrăcați tot în alb.

Tyrion Lannister n-a putut să vină că era la audiții pentru iUmor dar l-am înlocuit eu şi nimeni nu şi-a dat seama. Blond, pitic, curvar, alcoolic, din familie cu bani, varză la bătaie, nu-i place munca. Nici n-am avut cum să mă supăr aşa că m-am trecut şi eu cu nota pe caiet la el. Să plătească, dă-l in plm.

La coadă la baia de fete bătaie mare: a prins-o Cersei pe Sansa că voia să tragă şi porţia ei adusă special de la Dorne de lesbiana aia futăcioasă. Avea şi ea dreptate, există limite şi în Game of Loft!

La un momente dat au venit şi ăia de la ANAF, îmbrăcați şi ei în alb total de se speriaseră Pepe şi Ion că sunt ăia de la Banca de Fier ca să le ceară banii pe investiție.

Jon Snow era pe la intrare, căuta şi el snow şi era îmbrăcat în negru de nu-l lăsau ăștia să intre. Avea ochii injectați şi repeta obsesiv: "Sunwaves is coming!". L-au alungat cu pietre. You know nothing, Jon Snow! Pleacă-n morții tăi de drogat, Ioane. #FMMIonute!

Valar Morghulis!