Cu Dorian Popa pentru fata de la #702

12 June 2017

Astăzi am fost cu Doru la spitalul Fundeni la copiii bolnavi de cancer. De ce cu el? Că e "vedeta mea de serviciu". Omul ăla care vine să ajute oricum, oricând. E omul ăla care nu refuză vreodată o poză, un autograf sau să vorbească cu cineva.


Mi-amintesc că eram la un moment dat prin țară şi două doamne foarte bătrâne l-au oprit să-şi facă poză cu el. Băiatul ăsta le-a pupat mâinile şi obrajii cum nu-mi mai pupam eu bunica în ultimii săi ani de viață.


Aşa că am fost azi. Cu multe cadouri pentru 1 Iunie şi oncoxin. Cum am fost şi de Paști şi de Crăciun. Că atât putem deocamdată, eu şi îngerii ăștia care fac asta. Şi da, am postat de acolo şi o fac şi acum. Căci de când o fac pagina Ofera in dar: UN Zambet a crescut de la 2.000 la 17.000. Cum sper să mai crească şi acum dacă dați "like". Şi îngerii de acolo au început să fie autosuficienţi. Au început să poată strânge lucruri pentru spital doar cu ajutorul paginii lor. Aşa că încercați să nu ne urâți cum aţi făcut-o mereu. Că nu facem destul, că nu ducem destul, că nu strângem destul sau că dacă facem destul că de ce postăm. Atât putem căci nu suntem prea deștepți şi cam atât ne duce capul. Daţi un like paginii şi vă rog să faceţi voi mai bine, mai mult şi mai discret. Mă veți rușina dar şi bucura totodată.

P. S. Hai să dăm un share căci visul cel mare e să renovăm etajul 7 şi să o facem printr-o pagină puternică.