Cu Otrava prin Bucuresti

02 October 2017

Săptămana trecută am fost cu Otrava pe la AFI si cum ne propusesem sa stam la povesti, ne-am oprit la magazinul IQOS ca sa-si faca si el rerzerve si astfel sa împușcăm doi iepuri. Am dat drumu' la si la un live. Tema propusă? Bărbatul modern. Cu douăzeci si patru de ore in urma ma vedeam oldschool 100% si ma gândeam ca o sa fiu intr-o perfecta antiteza cu el. El care, face bani strict din online, fumează tigari d-astea care doar se încălzesc cu combustie zero, are ceas care ii numără pașii si bătăile inimii si de cate ori merge la baie, in fine, d-astea. Seara dinainte insa mi s-a stricat telefonul si am stat fara telefon pana in ziua respectiva la pranz.

Eram la o cârciuma si nu mai știam nici cat e ceasul caci instrumentele mele de la mana stânga fiind automatice nu le potrivesc mereu cand schimb unul cu celalalt. N-am putut să-mi chem Uber si nici taxi ca sa plec acasa ca n-aveam aplicațiile. Am ajuns si m-am culcat fara să-mi pot seta alarma caci, v-am spus, iphone-ul era mort. M-am trezit si am plecat sa ma tund nervos caci am plecat cu masina nefiind capabil sa dau de sofer.

Cat am stat sa ma tund ma gândeam ca n-am postat nimic nici pe facebook, ce sa mai zic de Instagramul meu amărât pe care ma chinui să-l cresc. Am plecat de acolo mai bine caci am primit un telefon pe care mi-am descărcat din iCloud datele salvate si totusi n-am plecat de pe loc pana nu mi-am descărcat wazeul. Stăteam si ma gândeam cat de idiot sunt caci am fost la AFI cand s-a deschis de un milion de ori. Știam sa ajung si cu ochii închiși dar preferam sa zică blestemata aia de aplicație pe unde e mai bine s-o iau.

In concluzie, bărbatul modern, cel de care imi place sa fac misto este fix ca in melodia lu' Cheloo, "Lumea s-a schimbat". Toate validările lui sunt in online, virtuale si superficiale. Totusi unealta asta de care suntem mai dependenți de cat de orice drog de pe lume ne ajuta in fel si chip. Asta pana ne lipsește cu desăvârșire si ne simțim total pierduți in timp si spatiu. Acest lucru devine usor, usor valabil si pentru celelalte deviceuri electronice din viața noastra. De la gadgeturile mașinii, la cele din bucatarie, la cele conectate prin cablu sau wifi la plasma sau la cele pe care le purtam la noi zilnic.

#cuOtravainbucuresti
#IQOSinbucuresti #ad #2017
#upgradeyourexperiences
#downgradeyourexpectations