Femeia tunata, masina nu

25 January 2018

Ador tuningul la femei. Trebuie însă, ca orice, făcut cu moderație și bun simț.
Super recomandat la nasoale. Ești nașpetă rău? Măcar să ai super țâțe și super cur! Sau tatuează-te toată… măcar așa să fii remarcată sau originală. Ești mișto deja? Ai grijă ce vrei să-ți faci, să nu strici ceva, naibii…

Sunt pentru silicoane. Știu, știu, nu se mai spune silicon dar eu așa vreau să le zic, na! Sper să nu mă certe Radu Ionescu.
Sâni și fund. Nu există „prea mare” sau „prea mult” aici. Na, că am spus-o. În numele tuturor bărbaților prea lași s-o facă am spus-o eu.

Unghii never. Crește-le și-ngrijeste-le dracu pe ale tale. Îmi place dacă ești tatuată dar nu și la sprâncene. Te rog.
Sa vorbim de extensii...DOAR dacă e mare nevoie, DOAR de volum, NEVER de lungime și DOAR de calitate. Aici e bine să agonisești și să pui top că se vede nasol altfel. Balmain de preferința, fugiți de italieni ca târfele din Timișoara. Produc marfă proastă. Dacă sunt din alea de se dau jos seara ai grijă când și unde le dai jos, că dacă dau de șobolan dimineață îl picioresc imediat.

Buze de evitat. Ies prost în general, n-am văzut experiențe bune. Doar rățuște și porcușori delicați ies de acolo.
Dinți. Neapărat. Măcar îndreptați, că de câteva sârme te vei descurca dacă n-ai bani și de fațete, care și mie mi se par foarte scumpe. Dacă nu știi unde caută și tu Creating Smile pe face sau insta.

Fără lentile.
Lipo doar ca ultimă soluție și niciodată ca-nlocuitor de gym.
Injecții cu botox ponderat, să mai puteți măcar să vă mirați când vă cere fraieru’.
Mașina să rămână ca-n fabrică. Nu umblați la ea.