#LoftSusai bate #mydubai

05 December 2017

 

Vineri am urcat la Susai. Nebunie mare fac ăștia de la Loft acolo, zici că e cel puţin 1 Mai pe la Mamaia şi că suntem în șlapi şi pe lejeritate. Când colo bocanci, pantaloni de ski, geci groase, glugi, căciuli şi fulare şi mănuși. Să ne întelegem, e frumos rău, da’ nu ştii cine e cine. Aici te baţi cu frac-tu parte în parte juma’ de oră, nu se bagă nimeni, până cade prima căciulă ca să se meargă pe recunoaștere facială. Mâini pe cur lu’ mă-ta dacă dă dracu să fie şi ea discotecară sau la vreo fostă că nu ştii care e cine.

“Hey baby, cum eşti pe Instagram?”, “Codine, tu eşti după voce?! Păi nu rămăsese bre că mă suni astă vară? Muia ţi-a plăcut mult în dimineata aia că ziceai că ţi-e rău după Crazy şi mergi pe refacere da’ a doua zi când trebuia să prind şi eu brățara combo Loft-Breeze n-ai mai sunat. Păi ce Instagram să-ți mai dau, futu-ţi nația ta de pitic?!” Bine, n-a zis aşa urât. A zis mult mai urât da’ cad eu nasol dacă vă zic exact ce.

Anu’ ăsta s-a mers foarte mult pe provincie. București încă forța şi multe de PH şi BV, dar am văzut şi de la Constanţa veniţi şi câțiva din Tulcea. De la patria Instagramului din Cluj, normal, erau şi de pe la Sibiu. De bun simţ oamenii, vă spun, cei mai mari țărani tot Bucureștiul îi are. Doar că la îmbrăcat se vede diferența. Țara face eforturi mari, n-are pic de relaxare d’aia de capitală. Gagicile mult pe blănuri d’alea naturale proveniența China de dacă le vorbești mai la ureche scuipi păr juma de oră şi raşchetezi la limbă zici că ai dat elicoptere la Elena Udrea.

Nu ştiu de ce-mi imaginez eu că Udrea nu se rade jos, vă jur că e doar o presupunere, încetați cu aluziile. Băieții şi ei paltonașe Armani şi geci Moncler da’ cu blăniță la glugă pe bogăție. Dacă le zici de Bogner zic că e ceva ce se pune la vodcă în Ilfov şi se strâmbă ca ei nu consumă.

Greu de ajuns la Susai şi după primele două ore de consum şi greu de explicat. L-am auzit pe un mușteriu din baie: “Concentrează-te că nu ştiu să explic. De la Predeal urci pe un vârf de munte. Mergi până ajungi la o casă galbenă cu maro şi acolo sunt eu în curte lângă un butoi de scrie JediMaster pe el.”

Acum de când toţi băieții de băieţi fumează electronic, la Susai fuţi pe o brichetă bic de tot gazul. Șmecherie la drum de seară e şi accesul la Mielu în casă şi acolo mai e un şmen, baia suplimentară ținută la cheie de tanti cu vestuţă din Râşnov. Ai vorbele cu ea, ai asigurat ceva la așternut. Oricum la Susai altele sunt regulile. Nu mai e Armand de Brignac la putere ca la mare, e bătrâna Grey Goose, deci aţi intrat pe zona mea nebunelor. Aia e șmecheria maximă: nu să fuţi pe şampanie, ci pe vodcă. Şi să şi plătească ea cum zicea Chirilă.

În rest ce să vă mai zic. Multe fete de comitet, câteva #myDubai venite în țară mai devreme pentru sărbători, una care o ardea că e Albă ca Zăpada şi toată lumea o hușuia că era clar că umbla să bage nasu’ la cox, câteva patrioate d’alea cu drapel la ele cu #rezist imprimat pe galben care toată ziua “Muie Dragnea” da’ cred că mai mult luaseră decât dăduseră.

#LoftSusai #mydubai #rezist #greygooseromania #numairezist