Care va e tariful

11 January 2018

În noaptea asta am fost la Villa Azur, un fel de Loft dar mai mic, care e clubul din Miami de joi. Cam cum era Gaia înainte să se hotărască că seara lor șmecheră e vineri, decizie greșită, dar nu despre asta voiam să zic. A comandat fratele vostru o sticlă de Gâscă Cenușie ca de-obicei și când a venit femeia cu ea era să-mi cadă dinții ăia noi puși de Yazan. Mare show și gâsca mea băgată într-o altă gâscă mai mare de m-au luat toate panicile că-mi vor cere ăștia și “banii pe show”, vorba ălora de la BUG. Dar nu, frate, era chilleanu doar că fac ăștia atmosferă din nimic.

Oricum să mai aud eu vorbindu-se de rău de România că înnebunesc. Aici femeile sunt mult mai operate, lumea e mult mai mult pe show-off, șmecheria e mult mai scumpă și curvele sunt mai dese pe metru pătrat.

Când seara era pe final, patronul s-a mutat la masa noastră. Îl știu pe Jean Philippe de 15 ani de când era manager la Nikki Beach, Saint Tropez. Mi-a povestit că acum două saptamâni stătea la club  când s-a apropiat de masa sa o superbă thailandeză.

“- Pot sa iau loc?

- Vă rog.

- Vă face plăcere compania?

- Depinde a cui, domnișoară.

- A mea, desigur.

- Cui nu i-ar face?

- Să știți că face 1500 de dolari compania mea în seara aceasta.

- Foarte bine. A mea 3000. Cum vă achitați de diferență?

- Cum așa ceva? Cine sunteți Dvs să cereți 3000 pe seară?!?

- Sunt patronul acestui club, domnișoară.”

Fata a fugit pe loc. Așa că mucles cu fetele de la noi. Vă pup și mă culc.