Fata de oras

16 March 2017

Am văzut-o sâmbătă seară iar. O văd des, căci iese mereu după 12 noaptea şi eu la fel. E tot timpul pe la o masă sau alta. Bea Hugo şi fumează în interior. Scrumează în semnul de "No smoking" după ce îl întoarce invers.

Pentru ea ISU şi ISIS sunt cam același lucru. Nu face diferenţa. Nişte nesuferiți, dar care n-o afectează direct. Fata de oraş e uşor de găsit. Miercuri e la Brasserie, joi la Gaia, vineri la Loft, sâmbătă la Nuba şi apoi la Boa, duminică seara e la film la Băneasa, luni e la Freddo, marți la Vintage şi apoi se face iar miercuri.

N-a luat bacul, dar prin blugii săi rupți se văd ceva ciorapi cu plasă şi asta o face fericită. E pe tocuri de 14 de când avea 14. Are Chanel cu lanț lung. E Hublot fake, dar e ok, căci aşa îi este şi zâmbetul. Poartă geacă de blugi cu #followme şi are tatuaj cu YOLO pe umăr. Crede în Dumnezeu şi îl invocă des în pat (doar în engleză) şi pe fiul său când vine factura la telefon.

Sânii îi are puși la Gad care i-a făcut discount căci o ştia de la Untold. De botox n-are nevoie. Încă. Oricum ştie ea un dentist arab care ar rezolva-o gratis. Strânge din cur să strângă bani de cur. Iarna e la Susai şi vara la Loft, Breeze şi Crazy. Își ia din timp brățara de Sunwaves. Masă găseşte ea. Nu ia boabe, doar cox ca să-i treacă amețeala. Apoi bea iar.

Vorbește italiană şi ebraică dar niciuna bine. De scris nu se pune problema, căci nu scrie corect nici în limba nativă. N-a fost la teatru, dar face des. Filmele nu-i plac, căci le are mereu în cap. E tot timpul "live" pe insta-story sau Snapchat. E fană @badgalriri că şi pe ea o bat băieții. N-a fost o zi în piață, dar are poză de profil cu #rezist. Nu ştie despre ce e vorba dar şi ea #rezistă în oraş de multă vreme. 

Sâmbăta seara n-am mai rezistat şi am abordat-o pentru întâia dată:

- Bună. Auzi, tu ai ceva cu mine? (am întrebat contrariat)
- Bună. Nu, de ce?? (mi-a răspuns, uşor stânjenită)
- Păi te-ai futut cu tot orașul, mai puţin cu mine.

Mi-a zâmbit cu zâmbetul ei fals şi am observat că şi dinții îi sunt la fel. Probabil tot dentistul arab...