Teapa versus rezultate la evenimente de caritate

02 December 2019

Nu ma pricep să le organizez. La un moment dat m-a contactat Marwan (sper că nu greșesc cum se scrie) de la clubul Princess sa facem unul la el într-o joi. I-am adus nu mai puțin de 12 formații care să cânte gratis (printre care Delia, Puya și Mihai Morar care prezenta).

Mi-a spus ca toți banii de intrare vor merge către orfelinat, minim 8000 de euro spunea el. L-am rugat să-mi garanteze măcar 5000, în condițiile în care cele 12 formații ar fi costat MULT mai mult. A fost de-acord. A doua zi mi a spus că banii de intrare sunt doar 1200 euro și că asta e. L-am amenințat că îi dau foc la baraca și a acceptat sa plătească 500 de euro la orfelinat timp de 10 luni.

A doua țeapă mi-am luat-o cu mallul Promenada. Au organizat un concert caritabil, prezentat de Oana Cuzino, plătită regeste. Eu am adus patru formații printre care Delia cu ai ei care sa cânte gratis. Au strâns 1500 de euro, bani donați integral de angajații DGSPC sector 6 care știau ca banii merg la copiii de la Fundația Metropolis. Nu i-am spus niciodată Deliei ca m-am reușit sa iau "pe ea" nici măcar 10% din onorariul normal pentru copiii mei și sper ca nici asta n-o va citi vreodată.

De asta cand Nicoleta Paninopol de la Centrul Cultural Mihai Eminescu mi-a spus ca organizează un bal caritabil pentru cauza mea cu renovarea etajului 7 de la Fundeni n-am tras mari speranțe. Am acceptat doar pentru ca drăguța de ea face evenimentele acelea cu filme gratis în parc așa că am zis ca nu e normal s-o descurajez. La finalul unei seri în care se donase în urne și se licitasera diverse tablouri de către firme private dar ȘI de către primarul și viceprimarul sectorului 2, Nicoleta a venit la mine și mi-a strigat: "30.000! S-au strâns treizeci de mii de euro!!" Nu-mi venea sa cred. Nicoleta sărea în sus.

De ce se bucura femeia aceasta atât de mult ca pot eu renova Fundeniul?!? Nu eram obișnuit. Nici cu asa rezultat nici cu așa reacție de la altă persoană în afara mea. Locuiesc în sectorul 1 și părinții mei au construit un orfelinat în sectorul 6. Vreau însă să le mulțumesc celor din sectorul 2. Un primar PSD, un viceprimar PNL și o directoare de centru cultural tânără și nebună mi s-au alăturat necondiționat. Wow!!! Atât: wow!