De ce sa ma evitati pe mine 

19 April 2018


Am enumerat săptămâna trecută 20 de “fete de evitat”. Deși articolul a fost un real succes am primit și multe critici. Am fost numit frustrat și nenorocit. Sunt. Am fost somat sa scriu și de tipurile de băieți de evitat. Găsiți articolul aici, pe blog, se numește “Băieți de oraș și alți penibili”.


M-am hotărât sa scriu 20 de motive pentru care ar trebui sa fiu evitat eu:

1 leneș. (nu-mi place munca nici când o fac alții)

2 laș. (Am părăsit-o pe cea pe care am iubit-o cel mai mult și am pus mândria mai presus de orice. Trag concluzia ca sunt un etern căutător de nefericire și oricum știm ca “cine iubește și lasă...”.)

3 plictisitor. (Cel puțin din punct de vedere cinematografic. Nu mai duc filmele extrem de comerciale cu excepția celor in care joc. Dacă un film are mai mult de doua gloanțe sau o explozie îl refuz.)

4 nașpet. (mic de înălțime (1.70), urâțel și obsedat sa procreez deci cu șanse mari la copii nasoi)

5 superficial. (Inca gasesc o plăcere idioata in lucrurile astea neimportante cum ar fi o masa buna la Untold)

6 întreținut. (am cheltuit mai mult decât am produs in viața asta și la cum merge economia nici nu cred ca am sa reușesc sa amortizez vreodată. Unde mai pui ca tata are vreo doua facultăți, a lucrat in comerț exterior și vorbește și visează in contracte și eu visez doar Doua Lozuri 2.)

7 afemeiat. (le-am înșelat pe toate. Nu m-am putut abține. Am o problema și cu faptul ca îmi place sa fiu cu fete fine, elegante și cool dar simt o nevoie regulata sa regulez penale cu cur și țațe imense)

8 alcoolic. (n-am ajuns sa beau la trezire dar nu pot sa ies in club pe apa plata și dacă beau primul pahar de Grey Goose patronii bodegii îmi dau cheile sa încui eu când plec)

9 scriitor. (pare un plus dar după ce citești singura mea carte publicată Consumatorul de suflete vei realiza ca este un motiv clar sa fiu evitat).

10 neasumat. (Și când sunt intr-o relație și îndrăgostit îmi place sa par singur. Poate mai pică ceva.)

11 incult. (Nu citesc deloc cât ar trebui și compensez stupid cu zeci de seriale)

12 sincer. (iar pare mișto pana scriu “20 de fete de evitat” și atunci devine un minus.)

13 uncool. (prefer platformele astea bazate pe cuvinte decât pe cele bazate pe poze. Bine fiind și urât e normal.)

14 gunoi. (Am lovit o fata. O mai și iubeam cacator de mult. Eram beat și ea m-a provocat dar gunoiul nu are scuze. Rămâne gunoi.)

15 idealist. (cred in oameni și in țara asta și mi se pare ca suntem pe drumul cel bun)

16 frustrat. (prima femeie a fost o curva in Amsterdam și in liceu n-am prins nimic. Sigur tot ce am făcut apoi a fost din frustrare.)

17 labagiu. (oricât as fute tot ma uit și pe pornhub)

18 ipocrit (ma autointitulez familist și stau extrem de puțin cu ai mei)

19 sensibil. (adică prea sensibil. Plâng și la filme și la orice e legat de suferința unui organism viu)

20 prost. (Ca am postat chestia asta)