FMM de agitator

02 May 2018

Vin de la Dubai. Mai exact aseară am aterizat cu FlyDubai și tot drumul m-a agitat un arăbuș cu un laptop care stătea numa’ în picioare, vă jur, cu niște căști pe cap și un laptop în brațe unde se făcea că avea niște fișe da’ eu am fost tot drumu’ agitat că părea genu’ care poate să preia el comanda avionului din tastele alea, #FMMdeagitator.

Vă spun drept, cărăbușul părea d’ala inteligent de-și gândește mișcările înainte ca la șah, de se chinuia băiatul ăla în 24 să-l prindă douăzeci și patru de ore minut cu minut și îți dai seama că eu nici nu sunt vreun Jack Bauer, #FMMdeagitator.

Normal acum că m-a agitat și faptul că veneam din Dubai, că dacă veneam de la Londra mă gândeam maxim că-i vreun it-ist care a umblat pe la niște alegeri pentru Putin și Cambridge aia, dar așa? Terorist clar, #FMMdeagitator!

Nu m-a ajutat nici faptul că m-am uitat la greu la serialul ăla de nu mai știu acum cum îi zice cu agenta Claire și cu roșcățelul soldat american recrutat de teroriști ca să se detoneze. Îl bănuiam pe arabetul inteligent de ce e mai rău, #FMMdeagitator.

M-am mai liniștit după ce am trecut de zona Iraqului și a Turciei. Dreapta spre Chișinău n-avea de ce să facă și la noi în ce să între cu avionul, frate, că era joi seara? La Cotroceni nu mai e nimeni. De joi seara începe weekendul, atât pentru Andrei Versace cât și pentru președintele nostru care pleacă la Sibiu. Nici acolo nu poți să prăvălești un avion mic peste el că nu știi naibii unde stă, are vreo patru case. Inițial ăsta era o problemă, apoi s-a aprobat ca disimulare în caz de atac terorist. Nici la Guvern nu vedeam să fie nimeni la ora la care veneam noi. Și dacă era nu conta, că ăla de conduce nu face parte din guvern și deci nu e acolo. Trebuie întâi să-l găsești și omu’ se ascunde mega bine că se ascunde de furia maselor de mult, îl doare pe el direct în pulă de un avion mic.

Și unde să intri cu avionul ăsta joi seara, 23.50, să faci pagube. La malluri a închis. Loftul e închis joia. Nuba era da’ acum sunt închiși cu ăla de iarnă și urmează de vară. Gaia nu cred că au nici ei azi deschis că fac vineri seară ceva la mare. Doar să intri în ceva striptease sau bordel, da’ e cam degeaba că la noi curvele nu mor niciodată. Kerosen să treacă de Romania și sa ajungă la Paris de unde că e totuși lowcost...Așa că să mă sugi posibil terorist micuț ce ești tu! Stai naibii jos, #FMMdeagitator!