Never-fucking-sea!!!

10 July 2019

(da, vorbim de manele) S-a terminat încă o ediție Neversea, fără îndoială cea mai bună. I-am întrebat pe organizatori dacă ei cred ca la anul bate UNTOLD. Au zis ca dacă se întâmplă asta fac Untold două weekenduri. Dacă fac asta eu o sa mor, o sa ma găsiți nemișcat pe la scena Nostalgia pe undeva...

Sponsorii s-au bătut în activări. Una bună a fost un show de drone, n-am identificat însă a cui. Greu de bătut însă cele Orange și Kaufland. Orange ca dacă erai la ei în rețea aveai net, ca BRomania săracul de ducea până la hotel sa pună un story. Și Kaufland Romania ca au scena aia Daydreaming unde orice ai face toată noaptea tot acolo sfârșești și te sfârșești.

Vipul de anul asta e Fratelli, fix ca la Untold. Am și văzut un moment pe care nu l-am înțeles dar tot vi-l povestesc. La un moment dat au urcat șase jandarmi de la intervenție și în fața lor s-au pus câțiva băieți de la ZIP. Nu știu ce au discutat ca jandarmii au părăsit vipul supărati. Cred ca n-aveau brățări. La VIP mai plin ca oricând de vedete, influenceri, cântăreți și vlogeri de nu mai aveau loc bețivii ca mine. A fost și Selly, primul an ca a împlinit 18 ani.

La Sean Paul am stat jos cu băiatul meu ca n-avea voie sus și l-am rugat sa stea cu noi ca ăsta micu' e mare fun. Jur ca au venit zeci de copii sa facă poze cu el și toate mamele lor poze cu mine. Ne-am împărțit corect, sunt mulțumit. A intrat pe vip cu sushiul ei și Andra de la Tokyo Restaurant Cluj-Napoca. Mare fana, Steve Aoki. Ce altceva?!? Mi-a spus ca familia lu' ăsta are benihana. Al dracu' e și miliardar. D'aia arunca el cu torturi într-una. Are buget.

Când a intrat G-Eazy, doua influencerite mai in etate urlau ca a intrat Jay Z de mi-a luat vreo douaj' de minute sa le explic ca are și alta culoare în plm. În fine... Băi, plin de costume neon mulate, care e faza cu asta? Or merge mult printre mașini fetele ca nu-mi explic...

Dacă ajungeți la Untold sa căutați baraca Kohones.Ro. Vinde ouă. Știu ca sună ciudat dar e ceva nou și bun și șanse mari sa va servească chiar Giulia ca e al ei! Jesse J mai mult a vorbit decât e cântat cu truisme d'alea penibile. Delia și INNA forță. Afrojack bine de tot. Sunt mare fan. La fel și Aoki la care am și coborât în față de strigau unii când m-au văzut "uiteee baaaa a înviat Avicii!".

Momentele cheie: KSHMR a băgat 30 se secunde "noi suntem români" de mi s-a făcut pielea de găină și la "noi suntem aici pe veci stăpâni" a intrat smurdul în forță sa resusciteze șase unguri veniți tocmai de la Târgu Mureș. Salvatore Ganacci a băgat și el 30 de secunde de secunde "Așa sunt zilele mele" de la Adrian Minune de cântau și dansau toți haterii ăia, iubitori de underground care după a doua bere își rup opincile pe la Breeze. Sa lăsăm ipocrizia ca momentul a fost bun iar remix ul Despacito de la Tomorrowland a devenit viral.

Pâi e mai voce Adi decât Fonsi ăla oricând. Și închid cu doua întâmplări de la baie care btw avea doua pisoare mici la care nu era coada dar la cabine era nenorocire. Oare toți mancasera ceva nasol sau altul era motivul? Anyway, a ieșit unul dintr-o cabina și a strigat "Oooo, Codin, bate cuba". N-am lăsat pe multi cu mâna în aer dar de data asta l-am îndrumat către chiuvetă.

Conversația stranie am avut-o cu un tip la pisoar în timp ce încercăm sa scot vodca din vezica. "Hai noroc." inițial am crezut ca vorbește la telefon căci eu încerc sa nu am "eye contact" când ma piș. El a continuat. "Știi ca suntem sogori?". Nu, nu știam nimic. "Da, bro, cu M de la Cluj." Nu știam cum sa reacționez. Ce spui la asta? Am vrut sa ii spun ca e probabil sogor cu juma' de Cluj și cu tot vipul neversea dar am tăcut și i-am zâmbit amabil.