Prafuri pentru Steve Aoki (la UNTOLD)

29 August 2018

Joi m-am urcat in avion cu destinația Cluj Untold. Aveam check-in făcut, loc 4D. Cum am ajuns, doi greci m-au rugat să-i las sa stea unul lângă altul (na, greci...) si sa accept locul 30A pe care-l avea unul din ei. Am zis da, pe loc, gândindu-mă sa părem și noi romanii civilizati și de treaba chiar dacă nu suntem. Pe drumul spre scaunul meu, care era pe antepenultimul rând, am început sa regret. Mi-l și imaginam pe Ionut cum ma așteaptă acolo, “pai ce ai făcut, cumetre?! Ia fa-te-ncoa și să-mi dai sandviciul tau.” Pentru cine nu stie cine e el sa intre pe blogul meu codinmaticiuc.ro și sa citească “FMMIonute”.


Tot pe drumul ala spre coada avionului ma întâlneam pe contrasens cu toți oamenii care intraseră civilizat pe scara din spate și acum veneau spre locurile lor. Clar păream un cretin. “Uite-l și pe boul ala din cancan cum are ultimul loc și el a intrat prin fata, retardul.”, de-mi venea sa le explic tuturor cum am fost eu amabil cu niște greci.


Pana la urma am avut noroc cu locul, am stat ca la business cu loc între mine și alt pasager. Stewardesa însă a greșit la interfon și tipul avionului și destinația de ne gândeam toți ca ne-am nenorocit. Era și ea pe ceva marfa. Probabil rămânea la Untold.


In avion era clasificat bagaj și pancarta cu “CAKE ME“ pentru Aoki. 


M-am cazat la City Plaza și am fugit spre festival. Frumusețe mare, lume multă și fericita. Doar Bromania era fiert ca la Vodafone nu prea e semnal pe zona de festivaluri.


Barosaneala mare și la Fratelli care a ținut vipul ca-n fiecare an. Vedete multe, influenceri, fashioniste, milionari autentici și toate vedete ProTv posibile. Cabral a zis ca face și el ediție specială “am întrebat 100 de barosani”. 
Ma bucur ca majoritatea gagicilor și-au lăsat tocurile acasa. Bravo. Metrul ala de croitorie galben, vezi Doamne, de la offwhite toate-l aveau ca cică merge la orice. Nu mai pot cu el.


Am cunoscut și o fata misto tare. Singura problema e ca avea 23 de ani. Avea 23 de ani mai puțin decât mine! A mai venit una la mine sa zică nu știu ce. Apoi ca "ne stim”. M-am și gândit ca am dat acolo beat mort și am uitat. De unde?! Cică “pai îmi dai laicuri pe Instagram”. Bai, lăsați-vă de Photoshop sau măcar lăsați-ne in pace ca nu semănati cu profilul neam. I-am zis. Nu i-a plăcut. Oricum fetele frumoase din Cluj stau pe strada Frumoasa. Ca sa stiti și voi. Nu glumesc, am verificat buletinul.


Efectul PSD a fost următorul: după Prodigy imediat tot stadionul a scandat. Stiti voi ce. Acum cică dacă femeia e pe ciclu îți zice ca ți-o ia doar la PSD. Ca stie toată lumea și ea nu vrea sa vorbească urat. Oricum noi toți de la vip am luat-o la mumu toată seara ca Fratelli a băgat singura sampanie Mumm. Mumm, frate! Bine, aia de la Mazărea cu Ochi Vineti au băut Dom Perognon in spate, am văzut eu. Nu-s prosti aia! Tot din efectul PSD este și ca la Dimitri Vegas lumea nu mai sarea in stânga la “left, left, left”, ca cica ei sunt de dreapta și săreau doar pe partea lor de erau sa iasă de tot din stadion.
Dacă voiai sa dai la PSD pe perioada Untold aveai doua variante: orice aspirina la momentul oportun sau (varianta B, mai sigura) era sa bagi femeia la polivalenta la Solomun. Atunci SIGUR ți-o lua un pic la PSD chiar acolo, pe loc.


La Aoki eram atât de beți, eu cu Bro și cu Andrei de la Virgin, încât am sărit in sus pe canapea pana a cedat și am trecut prin ea.


A doua zi, m-am întâlnit in lift cu Aoki. El cobora de la 6, eu stăteam la 4. Era cu un baiat care ținea in brațe un butoiaș cu un praf alb pe care ei îl treceau drept proteina. M-am uitat la recipient, apoi la Steve: “Respect. Dar cu canapeaua cum facem?”, m-a privit mirat. “Pai de la show-ul tau noi am rupt o canapea și nu era in buget”. A început sa rada. Afara îl aștepta stafful și câțiva puști dornici sa facă poza. A fost de acord după ce l-a pus pe primul sa arunce tigara.


In rest, pe clasic, Kaufland cele mai tari activari și Armin cel mai tare dj. De neoprit. L-au pus și astia in ultima zi și după closing ceremony ca nu știi cu nebunul.


Anyway, ce trebuie spus este:
Mulțumesc Untold pentru ca exiști, mulțumesc Fratelli pentru organizarea VIP, mulțumesc Cluj ca te lipsești de un parc pentru un amărât de weekend ca acest fenomen sa fie.