#mydubai

02 May 2018

Luni noapte am plecat la Dubai cu FlyDubai, am zburat bine avionul semi-gol fără vreun FMM. Deși mergeam doar trei zile cu treabă, m-am uitat bine să ginesc un #mydubai care mergea la muncă. Nimic. Plm, zic, găsesc eu acolo. În prima zi m-am cunoscut cu o tipă Bianca, dj rezident pe la ceva cluburi de acolo, stabilită în Dubai de 7 ani. Am fost împreună la Rixos în JBR să fumez o narghilea că mă simțeam vinovat că ratez petrecerea de la Ganesha Caffe.

Când am ajuns acolo, ce să vezi? Alte patru românce făceau mega activare la o petrecere organizată acolo sâmbătă prin cei de la Liquid The Club din Sibiu. Și astea alte corecte, fix norocul meu! Unde e, frate, #mydubaiul ăla forță?! De la ele i-am cunoscut și pe cei de la Vision și mi-au prezentat tot proiectul lor de petreceri in Dubai.

De acolo am plecat la Mall Dubai unde era și un vibe de Mall Vitan la câți români erau pe acolo. M-am băgat la un Five Guys că mi-era dor de Miami și apoi un trabucel la fântânile cu vedere la Burj Khalifa, așa pe mega-turistic și eu. Un porc n-am văzut toată ziua.

Seara, am ieșit la Billonaire. Vă jur că atunci când am intrat am crezut că m-am întors în timp la Disco Herăstrău. 2463 de porci, #mydubai 4 life. Îi căutam deja din ochi pe Calu, Maharu, Oneața sau Zăpadă. Nu erau. De când cu #metoo și aici curvele sunt freelancerițe. Printre ele și câteva mese pe fun. Și aici băieții de la Vision aveau o masă bună pe care chelnerii o acopereau cu un cearceaf când veneau cu Dom Perignonul și confetti și eu țineam mâna peste paharul meu de #greygoose să nu mi-l strice. Oricum aveau o gâscă tare ciudată aici, o sticlă de un albastru închis, ceva bizar.

Printre sutele de porcușori am văzut și ceva rar. Unicorn curat. O Miley Cyrus blondă, tatuată cu cercel în nas și părul de pe vremea când era Hannah Montana. Cei mai frumoși ochi ever și bineînțeles că n-am avut curaj să mă duc la ea s-o cunosc. Acestă lipsă de curaj m-a ajutat două ore mai târziu când am văzut cea mai bună tipa din club. 1.80m din care un 1.20 erau doar picioarele. Cele mai mișto picioare ever. Bronzată, față perfectă, dantură impecabilă, sâni sublimi. Am analizat-o și pe ea mult timp și tot de la distanță. Mărul lui Adam era cât pumnul meu. M-am refugiat în vodcă. Insh’Allah.

Băieții ăstia cu petrecerea Vision a doua zi aveau un party pe o barcă mai mare și a prins și fratele vostru invitație. Mare yahtul, gâscă cenușie la discreție, shoturi B52, le urăsc dar am băut cu ownerul câteva, au adus și niște jet-sky, ceva pe bogăție. Căpitanul și stafful erau filipinezi ca și mulți alții care lucrează în Dubai. Ce nu înțeleg eu e de ce se mai rujează ele dacă nu-și dau jos mustața niciodată. O ard așa red-black?!

Seara n-am mai ieșit cu ei. Am băgat o Zuma direct în venă cu niște prietene devenite localnice. Și astea niște cinstite. De acolo Roberto’s desert și drinks pana la 14.00 când s-a inchis.

Întrebarea rămâne, sâmbătă unde veți fi: la Rixos Premium la Vision la #mydubai sau la mare la #mymamaia?