1 Mai muncitoresc!

23 May 2018

V-am mai spus că merg la mare de 1 Mai de mai mulți ani decât aveți mulți dintre voi. Anul ăsta însă parcă a fost mai groasă ca oricând.


Coxul live la Protv, barosănăşii pe şampanie live pe Antene. Vorba aia, “nu sunt ţărănush, doar mă comport ca și cum aş fi”. Multe comenzi la Tshirt Factory.ro cu “sunt din Galați, dar sunt băiat mişto” pentru ieşitorii de Teatris și Union Jack. Totul pe față, frate. Curvele aveau POS la ele! Și cică dacă iau peste 300 pe număr nu sunt prostituate, sunt antreprenoare. Așa o fi... în spatele fiecărui bărbat de succes e o femeie puternică și în spatele fiecărei femei puternice e un peşte de succes. Acum și pe metoda loverboy recomandat de 4 din 5 dentişti. Yazan cică nu recomandă.


Eu am fost de vineri acolo și m-am ținut tare prima zi că știam că cine bea de vineri la Nyota nu prinde luni BUG Mafia. Și așa a fost, băăăă, dacă n-ai un clubber bătrân, să-ți cumperi! BUG Mafia a fost forța weekendului, suge-o Carola!
Bătălia mare a fost între Loft și Nuba cu pastila de pe tort la Sunwaves. Amândouă pe forță, brățări și lume multă cu scene care se bat parte-n parte cu cea de la Untold. Se pare că Bogdanii, de când au văzut cum stă treaba, au zis că fac și ei măcar o piscină pe stadion la Untold și un helipad plutitor la Neversea ca să nu rămână mai prejos. Să vedem, zise orbul.


E a doua oară când n-ajung să-l văd pe Gianluca, da’ până la urmă nu mi-a părut rău că l-am văzut pe Ilie Nastase și de Nasty nu mă satur. Bine, acum s-a împăcat cu Timișoara și vine la pachet și pachetul în sine e mult sub a lu’ Vacchi, dar Nasty rulz și broscaru’ oricum ţ
ine pachetul acasă.


N-am frați, da’ am fost cu frăţiwear Velea și bro Matei Dima. Când mi-a cerut Bro sticla de Grey Goose de pe masă (masă, ce-i drept, cu mai multe fete pe ea decât sticle), m-a întrebat dacă “e a mea”. I-am răspuns că toate sunt și am râs amândoi. Mi-a zis că așa cred eu şi că le-a văzut el pe vreo două pe la altă masă. I-am zis că știu și că mai sunt două în parcare înghesuite pe o banchetă de CLS. “Păi cum știi?”, i-am arătat telefonul: “le-am pus și cip în brățara Loft, bătrâne”. Ai depășit perimetrul mesei și traseul masă-baie, pac, mesaj automat la recepţie să anuleze camera și alt mesaj la cameristă să le facă checkout-ul și depozitare bagaje în parcare, loc rezervat special.
Operațiune de amploare, nume de cod “Pretty Woman a fost doar un film, fă!”.


Bine, au fost şi fete mişto, chiar au fost. Am prins-o pe una care nu a vrut să iasă cu mine acum un an și am întrebat-o de ce. Că, vezi Doamne, nu vrea să își asume o relație cu mine și să fie pe o listă. I-am spus răspicat că e și o garanție a calității într-un fel. E ca la Pedigree sau la Chappi, direct “recomandat de crescătorii de elită”. Alte fete mişto mai erau la bar, erau îmbrăcate colorat și cool și erau de la ANAF.

Cel mai tare accesoriu la mare a fost “nasoala”. Dacă fetele aveau cu ele o nasoală era lupta câștigată. Vă jur că am văzut o grasă mega naşpetă și mă uitam ce bunăciune a adus-o la mare și, de unde, EA avea cu ea un monstru umflat de părea deja acceptabilă.

Băi, Loft, ne-aţi spart însă cu melodia de la prima roabă! Stați să explic! Melodia pe prima, level one cum ar veni, e aia din Pirații din Caraibe de ne-a spart tot moodul. Următoarele sunt mai ok, ultima e Champions League, dar măcar de la 10k de euro în sus chiar vreau să văd și eu care e barosanu’. Dar pirații ăştia mi-au stricat Loftul că sunt și multe roabe. Juma’ de melodie, roaba și piratul. Ajunge, fraților! Să schimbăm treaba asta.

Am observat că boşorogii ca mine se bucură când bagă ăştia Empire State of Mind de la Jay Z că știu și ei cuvintele.
Au fost şi multe cupluri de tip Barbie și Ken la mare. Ele operate și ei fără coaie. N-ai bani să-ți pui țâțe la Radu și fund la Gad? O iei la moet.