Acel moment din weekend

11 March 2019

Sâmbăta dimineața am plecat spre Timișoara. Aveam seara avanpremiera filmului Faci sau Taci. Eram cu foarte mulți actori și cu regizorul. Seara a urmat mega party la Epic Society (cine s-a uitat pe storyuri știe) și duminică a fost avanpremiera de la Oradea. Pe scurt a fost un sfârșit de săptămână... epic. Și totuși "acel moment din weekend" a venit altfel.

Îmi scrisese cu câteva zile în urmă o doamna un mesaj ca își dorește sa vină împreună cu copiii ei sa ma cunoască. M-a rugat sa ii spun din timp pe unde o sa fiu prin oraș ca ea nu are bani sa intre la film cu toți și ca locuind într-un sat de lângă Timișoara are nevoie sa știe din timp. I-am spus să vină la film ca găsesc eu bilete. M-a refuzat. I-am spus atunci ca locuiesc la hotel Timișoara și voi ajunge acolo pe la 15.00. Când am coborât din taxi era deja acolo. Cu patru copii, trei proprietate personală și unul din vecini. Când m-au văzut toți copiii au zâmbit larg și pe ea au podidit-o lacrimile și s-a întors cu spatele.

Ținea cartea mea strâns la piept. Au vrut și au primit fiecare o poză, un autograf si o îmbrățișare. Iar eu am primit de la fetița cea mare un magnet cu poza mea și o dedicație din partea lor pe care abia aștept să-l pun diseară în casă. Ma gândesc și acum la acești oameni. Oameni simpli care au preferat să-mi dăruiască și nu au acceptat sa primească. Oamenii care s-au bătut în sufletul meu cu premiere și avanpremiere, cluburi și vedete, petreceri și filme și care au câștigat detașat. Ei au fost și vor rămâne "acel moment din weekend".