Weekend prezidential

23 May 2018

În weekend am ars-o prezidențial. Adică am fugit la Sibiu, cum o face și nea Klaus, doar că eu doar până la Liquid The Club. M-am cazat în Piața Centrală la Iepurele Găurit. Partea proastă a fost că am văzut cum tot ieșeau mașini din piață, noi eram pe waze și am dat să intrăm și noi. Când s-au ridicat odată săraciile alea metalice din ciment mi-au tăiat o roată la căruță. Acum nici nu mai pun nemții roţi de rezervă la căruțe și cum era sâmbătă seară, abia ne-am descurcat cu doi băieți amabili din Sibiu care ne-au împrumutat o roată.


La club, lume multă, ce seară credeți că am nimerit? VIP night. Acum trei ani m-am ambiționat să merg într-o duminică oarecare la biserică, la slujbă, și ce credeți că am prins? Duminica Tomii, normal. Agitație mare, clubul mişto făcut tot de Mihai Popescu care a făcut şi toate Fratelli. La bar, un robot servea Cuba Libre, vă jur pe Sfânta mea cruce. Comenzi de şampanie pe stilul Loft-Nuba doar că în loc de roabă sau sicriu ăştia aveau o mașinuță de curse!


Singura problemă: femeile. Am avut eu o gagică din Sibiu mișto rău și cred că d’aia am plecat de sus cu aşteptările. Se pare că aia era cea mai bună din Sibiu. Când era treaba mai clară am văzut ceva drăguț, de vârstă fragedă ce-i drept și m-am dus glonț s-o cunosc. Băi fraților, mirosea a transpirație cum n-am întâlnit vreodată. Un tovarăș de la masa ei încerca s-o scuze că sunt plecați de la 17:00 de acasă, da’ aia avea 50-60 de ore fără săpun, ca popa. Aștepta Guiness booku’ pentru omologare. Am fugi până să vină aia. La propriu.


Oricum, vă spun, cele mai frumoase femei din Liquid sunt ospătărițele. Peste animatoare, peste tot. Numai pentru ele și merită vizitat.