Viata noastra din iCloud

04 July 2019

Am ceva probleme cu iCloud-ul. In sensul ca e plin si ma avertizează din minut in minut in timp ce imi scriu materialele in "Notes" si asta ma enervează la culme.

Am sunat un prieten ca sa intreb daca sa mai cumpăr sau cum si ce sa mai sterg. Mi-a sugerat sa încerc sa sterg din fișierele transmise pe wapp cu cineva, ca poate si alea imi ocupa loc. Neîncrezător, am zis sa-ncerc totusi si am intrat la ea. Mai mult sora decat prietena este tipa la care daca intri pe wapp are poza cu mine (fix asta care însoțeste rândurile astea).

Statusul ei de wapp il completează pe al meu șamd. Însăși viața ei se împarte intre cei doi copii, soț, munca si mine. E Ok caci a mea se împarte doar intre băutura si ea. M-am apucat de treaba. Mii de fisiere shareuite intre noi. Am început sa sterg tot felul de nimicuri. Apoi întreaga noastra viața mi s-a derulat prin fata.

Tot ce era mai important era acolo. Ea imi trimitea poze cu copiii ei, eu cu pescuitul meu de la Miami. Ne-am trimis unul altuia chiar si zeci de poze cu mancare atunci cand unul mânca ceva ce, credeam noi, ca si-ar fi putut dori si celalalt. Locuri pe unde ne-a purtat viața unul fara altul dar si amintiri de unde am fost împreuna.

I-am trimis piciorul umflat si apoi radiografia fracturii mele de parca era mama. Ea mi-a trimis coperta unei reviste din Chisinau unde a apărut împreuna cu sotul. I-am trimis poza cu Lăcrămioara, fata de la #702 atunci cand am fost la spital. Cand am aflat ca pisoiul meu are cancer i-am facut o poza pe zi si toate sunt acolo. La ea. Asa ca, bro, hai sa găsim alta varianta pentru iCloudul asta de cacat ca eu nu pot sa mai sterg nimic din noi. E tot ce am.