Casa de bordel

07 June 2018

In weekend m-am organizat cu câțiva prieteni buni sa mergem la Iasi, la Afterhills. Cu trei dintre ei m-am întâlnit la aeroport și un al patrulea ne aștepta deja la Iasi. Știu ca mulți bănuiți cine sunt ei dar n-as vrea sa stiti exact care e care așa ca in aceasta poveste ei vor fi: Rio, Berlin, Denver și Helsinki care ne aștepta acolo.

Am intrat in forta in aeroport parca eram echipele alea din filme de-i vezi ca merg cu încetinitorul unul lângă altul așa pe AcDc- Big Gun sau ceva. Le-am zis de la început: “bai, la cât de siguri o ardem, sigur nu futem nimic”. Rio a luat cuvântul: “haideți sa ne organizam cumva sa nu ne certam pe acolo”. I-am zis ca n-avem cum ca sigur n-avem același gen. Le-am mai zis ca mi-a scris o fata de acolo pe care o știam de mult și ca vine pe la festival și ca poate le prezintă ea niște fete. Ce sa le prezinte ca dăduseră acolo și Rio și Denver și vorbiseră deja și ei cu ea. Plecam deja cu stângul.

Cum era de așteptat, Blueair-ul a avut întârziere si am ajuns târziu sa ne cazam, așa ca am pășit in vipul ținut de Loft pe la 00.30. Helsinki ne aștepta deja acolo, semi-matol. Ne-am pus pe treaba, Grey Goose capac. Nu știu nici ce muzica puneau aia. Ne-am pus pe treaba și am luat-o la pas prin festival. Bai, sunt fete misto la Iasi dar nu prea. Adică alea misto-misto au iubiți d’aia care nu le scapă din mâna și priviri. Merg și la baie cu ele pe modelu’ stomatologului lu’ Ghenea. Scaieți le spune. La Iasi fiecare trandafir are scaietele ei cum la București fiecare porcușor are pestele ei.
L-am cunoscut și pe primar care e un fel de Radu Mazăre wanna be. Tânăr și o arde cool așa cu gasca de aplaudaci pe care-i tine in jurul lui la masa și care m-au tarat efectiv la el cu clasicul “hai sa te cunoască dom’ primar”. Am crezut ca e Radu Mazăre după o luna in Vaslui. Apoi mi-am amintit ca Radu e in Madagascar și noi la Iasi.

Denver a prins ceva acceptabil pe care i-a cedat-o lu’ Rio care in beția lui a cerut-o de soție.
Berlin s-a îmbătat mai rău decât oricând. Helsinki s-a îmbătat ca de-obicei. Pe mine m-au dus acasa trei doamne simpatice, sotiile organizatorilor și jur ca am schimbat trei mașini pana la hotel de am crezut ca mergem sa dam ceva spargere. Aveau și o maimuța in mașina rămasă de la ceva copil pe care au fost destul de amabile sa mi-o împrumute ca sa nu zic ca am mers pe camera solo.

Aventurile băieților din Casa de bordel continua. Așa ca: va urma.