The King of Cluj - an UNTOLD story

02 September 2019

A mai trecut un an. Revelionul e pentru boșorogi. Acu' se numără din Untold în Untold cu Crăciunul la Neversea ca sa știți. Ca oricum exact cum se termină trebuie să-ți iei cameră, avion și bilet pentru la anu' ăsta așa mai pe low că la Platinia și la Doubletree mai găsești în 2022 o cameră single la demisol. S-au făcut 5 ani și mare aniversare, mare line-up, sold-out absolut tot.

Robbie Williams, bulangiul ăla de James Arthur care canta de mori dar la ce instastoryuri a băgat sigur și-o arde-n pilaf, bunicul Irinei Rimes nimeni altul decât Busta Rhymes, David Guetta, 3 Are Legends la oferta cu Steve Aoki bonus și mulți alții. Bossul a fost însă Armin van Birou ăsta pe care untolzii îl numesc "the king" și aplicația Untold striga din buzunar înainte să-și înceapă show-ul cum ca "regele își cheamă supușii". Băi ești nebun?!?

Și cică regele a primit ziua de vineri de la 00.00 să-și facă mare record. Hooooo, Usain Boltul lalelelor ce ești tu!! Pâi vrei sa înnebunesc ca ți-ai păzit stick-ul ăla 7 ore când Marco Carioca ăla punea la Sunwaves și când au strans corturile?!? Bine ca e și normal sa nu pună atat ca aici la Cluj chiar nu e de recorduri cu vigilentul de Boc la butoane. Organizatorii rulau în fiecare zi plasticul de pe stadion ca sa respire iarba. Clauză de damage al ierbii? 180.000 de epuroi. Du-te acasă, Armin ca diferența între 6 și 9 ore e ca nu reușeam eu sa adorm și vestejeai și iarba. Toți copiii care credeau ca Robbie Williams a jucat în Doamna Doubtfire și e îngropat de mult au avut variantă fix la aceeași oră: 21.30 Black Coffee pe scena Kaufland Romania adică Daydreaming, fără doar și poate cel mai scump artist pe o scenă secundară.

Da, mă, știu ca a fost și Solomun ăla dar poate sa ma suga ca tot nu intru în polivalenta și dacă stau în fulgere nu în ploaie stau tot pe mainstage sau pe afară. Eu acum am două probleme de discutat. În deschidere la Armin a fost unu', Timi Trompetuță. Buuun. Toate bune și frumoase. Timi ăsta știa ca în tot Untoldul nu găsești o vodcă ca lumea. Ați auzit bine, nici la VIP la Fratelli, nicăieri. Trompetuță a făcut el ce a făcut și a venit cu vodca de acasă. Poc, și-a scos o gasca cenușie pe masă. Acu' eu va întreb, el de ce are voie și eu nu? Cui trebuie să-i suflu și eu în trompetă ca sa avem și Grey Goose de la anul? Hmmm?!? Sa trecem la privighetoarea aia de James Arthur care după ce a performat chiar bine as putea spune s-a urcat la ultravip ca o soprană videochatista ce este și a dat drumul la story ca la altceva nu avea la ce. Si atinsă fiind anal doar de vibratoare de plastic ieftin a scris chiar peste un show de lasere "low production budget".

Băi bulangiu mic și cantacios, îți spun și eu ceva care nu sunt vreun specialist. Ce se întâmplă la Untold din punct de vedere al producției este cel puțin la nivel de Ultra Miami iar de ăla chiar aș vrea să te aud ce zici. Ba chiar toți prietenii mei de acolo care au venit aici au spus ca overall Untold e peste. Asa ca despre ce vorbim? Doar pentru ca avem fete mișto și băieții nu-și vad capul de treaba cu ele și n-a avut niciunul chef să-ți umble ție la casetă sa arunci tu cu storyuri la mișto? N-o sa citești tu rândurile astea dar dacă iau multe shareuri îți promit ca următoarea mână pe cur o sa ți-o iei de la un românas de-al meu. O să te bucuri o secundă și apoi rămâi fără portofel, fraiere!