Cum iesim din asta?

14 April 2020

Suntem împreună în asta. 99.9% din populația lumii va ieși șifonata din izolarea asta. Mai săracă, deprimata, afectata de criza care va fi pretutindeni în lume.


Tu cum vei ieși din asta? Cum te pregătești? Acum câțiva ani un prieten de-ai mei a intrat la pușcărie pentru că a eludat statul de niște taxe. L-am văzut că regretă și deși se ducea doar pentru doi ani era extrem de deprimat. I-am spus să nu lase sa se piardă acești doi ani și m-a ascultat. A citit multe cărți, a studiat și a învățat o limbă străină. Acum câștigă mai mulți bani decât o făcea înainte și face asta 100% legal.


Asta fac și eu. Ma trezesc la prânz și stau cu familia și fac mișcare prin casă atât cât se poate. Apoi noaptea, când toată casa se culcă eu vad filmele pe care trebuie sa le văd, citesc scenarii pe care vreau sa le cumpăr sau îmi sunt propuse pentru a juca, scriu altele și fac planuri de marketing pentru câteva produse care sunt deja gata. Mi-am contactat partenerii și le-am spus ca am mai mult timp pentru ei și dezvoltam strategii împreună. Ne-am bătut capul la Tshirt Factory.ro sa lansăm produse care sa fie cât de cât atractive chiar și pentru situația de față. Vreau să fac acum TOT ce nu aveam niciodată timp sa fac astfel încât sa ies din casă mai puternic decât am intrat pentru a încerca să fac față la ce vine.
Voi cum veți ieși din asta?