Cronica de 1 mai

20 May 2020

Știu că o așteptați, nu trebuie să-mi spuneți. De data asta a fost totul on-line, bossilor. Așa, ca de pandemie.


1 Mai a debutat cu Untolzii care au făcut haramalaie mare noaptea de pe la 22-23 până dimineață și Sunwaves pentru hardcoristi. Ăștia din urmă au început pe 1 și încă n-au terminat până am scris eu ăsta...


Untolzii pe forță cu digei mari, Danny Avila, Lost Frequencies și Dimitri Vegas. Au fost și live pe ProTV de la 1 cu sponsor Kaufland. Barosaneala curata.

A doua zi a fost rândul LOFT cu primul brunch digital unde dacă îți luai masă aveai avatar d'ala care făcea ca toți dracii când a intrat DJ Ugin în forță. Totul făcut pe o platforma promovată de Marius Moga, a fost ceva ce îți ridica părul în cap dacă te gândeai ca poate ăsta ne e viitorul...
Fără mari sponsori și la LOFT a fost cu concerte, Delia, Puya, Grasu XXL, Alina Eremia, Adi Sina care la câți copii are orice scuza sa plece din izolare e bună. A cântat și Marius Moga în premiera la LOFT, fiind și toată treaba asta ideea lui că altfel nu cred că-l chemau ăștia.


Și dacă n-aveai masă, puteai sa "intri" la party ceea ce sigur a fost mega premieră pentru mulți care nu mai prindeau brățări. Fiecare cu băutura lui, coadă la baie nu era decât dacă aveai soacra carantinata acolo. Muti și-au luat Tarlale și gâște cenușii de pe BEICEVREI și le-au venit direct cu roabe la pachet. Alții, mai pe Miami Bici, au mers direct pe Dom Profesor de n-au mai prins sfârșitul când era fiecare cu artifica și Pepe pe scenă.


Sa nu va aud ca din cauza ca a fost totul virtual n-ați putut să futeti că știți ca nu prindeati nimic nici dacă erați acolo. Păi n-am prins eu nimic nici când eram eu holtei, bossilor. Ma imbatam ca o servitoare și ma urcam pe masă ca să vadă dușmanii ca am pe ce sa ma sui. Apoi ajungeam pe la Asylum, Breeze și la final bagam un cap și la Sunwaves ca sa se știe ca încă mai duc dar de prins ceva canci.


Unde mai pui ca în on-line fiecare a băgat ce a vrut sau ce a avut și garda virtuală încă nu s-a inventat.
Sâmbăta pe la 18.00, când era LOFTul în toi a primit și Orban wapp cu poza cu 2000 de avatare urcate pe mese la LOFT, îmbrăcate în alb și care fac urât de tot de a intrat omul în autosesizare mode și l-a alertat și pe Vela sa trimită echipajele la Mamaia. A trimis al nostru pe loc zece mașini și un elicopter din Constanța. Iată ca sunt în posesia stenogramelor dintre ei și ca las aici o mica parte:

Vela: -șefu', permiteți sa raportez, nu e nimic la LOFT Mamaia. Sunt pe linia ailaltă cu șoferul de la elicopter și zice ca e liniște!
Orban: -ba, da' ce eu sunt prost? Ca ma uit acu' pe Youtube live și e paranghelie în toată regula!
Vela: -sefu' nu e nimeni la locație ca acum au parcat și băieții. Au intrat în forță și n-au găsit pe nimeni!
Orban: -bai, incompetentilor, voi nu vedeți ma ca cântă Delia și ăia pe mese fac ca toate animalele?!? Ia vedeți, n-ați nimerit la Nuba sau la Ego ca vă cred în stare!!!
Vela: -nu cred boss, stați sa verific cu băieții.
Orban: -verifică ca sunt și cu domnul președinte aici și e nervos tare și el, vad cum i se zbate o pleoapa și parcă parcă vrea sa zică ceva. Știi ca la el îți dai seama târziu...