Vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru 2020

06 January 2021

Știți ce spun, anul ăsta plin de viruși, boli, restricții, sărăcie amplificata, absenteism la singurele alegeri care contau cu adevărat, morți prematuri din jurul nostru.
 
Da, de anul ăsta vorbesc, pentru el vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu.
 
Anul ăsta fetița mea a spus pentru întâia oară "tata".
 
Anul ăsta am scos Miami Bici în cinematografe și (deși am avut doar trei săptămâni până când virusul momentului sa ne-a închis) am reușit sa înregistram cele mai mari vânzări de bilete din istorie, învingând filme care au avut trei-patru luni de rulaj. Imediat, Miami Bici a intrat pe Netflix România ținându-le companie românilor într-o nemeritata izolare și poate aducându-le și câteva zâmbete.
 
Anul ăsta am petrecut cu fetița mea muuult mai mult timp decât as fi putut petrece într-un an non-pandemic și plin de treabă. Ne-am creat o legătură mult mai puternica pe care nimeni nu ne-o poate lua.
 
Anul ăsta am filmat și am lansat la ProTv show-ul Masked Singer România care a fost una din cele mai tari experiente din viața mea și pentru care nu îi mulțumesc doar lui Dumnezeu ci și oamenilor care au avut încredere în mine Marcel, Răzvan și Dana dar și colegilor mei Ana, Inna și Horia. A fost magnific și nu se putea fără voi!
 
Anul ăsta am fost cu fetița mea la mare.
 
Anul ăsta, toată familia mea s-a îmbolnăvit de gripa "momentului" și totuși nimeni nu a avut o forma grava și am trecut toți cu bine și ușor peste asta.
 
Anul ăsta am fost cu fetița mea la munte.
 
Anul ăsta am jucat în două filme filmate în plină pandemie: 9 Povești de Dragoste și Ură în Izolare de Dan Chișu, film făcut în izolare așa cum îi spune și numele și filmat de fiecare din noi cu telefoanele mobile (îl găsiți pe HBO GO) și filmul spaniol Dos Vacas y una Burra în regia lui Jesus del Cerro, primul meu film jucat în spaniola complet și-n care am avut plăcerea sa joc alături de Miguel Angel Munoz, Pablo Puyol și Esmeralda Pimentel.
 
Anul ăsta fetița mea și-a făcut pentru prima dată ghetuțele de Moș Nicolae.
 
Anul ăsta am reușit sa demarez #spitalepublicedinbaniprivati prin renovarea secției de hematologie pediatrica de la Fundeni, construcția de băi în saloane și sa donez în același timp un milion de măști de unică folosință pentru același spital. Am reușit să obțin un număr de sms pentru a putea sa va am alături în această inițiativă.
 
Anul ăsta fetița mea a fost sănătoasă.
 
Cred ca trebuie sa mulțumim pentru orice, cât de mic și sa fim recunoscători dar dacă privesc în urmă la acest an zic ca n-a fost puțin lucru ce am reușit așa că îi mulțumesc lui Dumnezeu mai abitir! Mulțumesc, Doamne și fa Tu ce crezi și cu 2021!