Lupta mea

09 February 2021

Mă gândesc de ceva vreme la toți copiii bolnavi de SMA. O boală rară cu un tratament extrem de scump. Extrem.
Oameni strânși în jurul acestor copii îmi solicită ajutorul măcar cu o postare sau un share.
 
Am decis acum ceva vreme ca NU vreau sa transform această pagină într-una DOAR cu tot felul de cazuri sociale sau cereri de ajutor către voi, urmăritorii mei. De ce? Pentru ca atunci când vă prezint câte un caz chiar să fie șanse sa strângem banii respectivi. Pentru ca lumea să continue să ajute, dar să și urmărească această pagină.
Găsiți pe site-ul Fundația Metropolis, dacă sunteți curioși să-l căutați, patru categorii în care vă puteți implica:
1 orfelinatul construit de noi și copiii mei din el.
3 un adăpost de câini din Târgoviște.
4 cazuri singulare de copii care au nevoie de bani pentru a se face bine.
Pentru aceștia din urmă eu mă ocup personal de un due diligence care vă garantează autenticitatea cazului.
 
Vreau să mă implic și la copiii bolnavi de SMA, dar NU vreau să vă mai implic pe voi, următorii mei. Așa că scriu, acum, aici:
Mă voi implica în fiecare caz de SMA care are în spate un grup de Facebook organizat și puternic (cum are micuțul Alex de exemplu). Asta e garanția mea că e un caz real fără să mai fac due diligence.
 
Am observat că pe acele grupuri se licitează obiecte. Unele chiar m-au impresionat profund, pe grupul lui Alex cineva a licitat acum câteva zile o cutie de lapte praf.
Voi lista și eu obiecte acolo, chiar de o valoare semnificativă. O voi face pentru toți, o voi face des. Sper în curând să am o casă mai goală și o țară cu mai puțini copii bolnavi de SMA.
 
As aprecia sa share-uiți asta, ca să  știe toți care strâng bani pentru aceste cazuri. De asemenea, puteți posta aceste cuvinte pe grupurile de suport SMA.
 
Însoțesc postarea de o poză cu Sma a mea.
Ar putea fi un cadru apropiat cu copil, păr şi îmbrăcăminte de exterior