Tyga in da haus doar prin Nuba

27 August 2021

Tyga in da haus doar prin Nuba

Sunt convins că știți deja ca raperul Tyga a fost sâmbătă în România pentru un super concert la clubul Nuba din Mamaia. Ce nu știți sunt câteva detalii despre venirea sa in țară și despre clubul care l-a adus.
Nuba s-a înființat în București, pe malul lacului Herăstrău în anul 2015. Pe piață erau deja trei branduri extrem de puternice pe zona de nightlife: Fratelli, LOFTși Bamboo. Nuba, din poziția lor de contenderi, au investit. Au deschis și un club de iarnă, o cafenea apoi clubul de la Mamaia. De curând au deschis poate cel mai frumos restaurant/terasă din Herăstrău: Hiro bay si urmeaza sa deschida locatii si in alte orase ale tarii, primul chiar in Timisoara, toamna aceasta. Până acum investiția totala Nuba în locațiile ei depășește 5 milioane de euro.
Nu doar în locațiile Nuba au investit patronii, în brand în general. Au făcut petreceri extravagante cu absolut toți artiștii din România dar și cu multi internaționali. Ei l-au adus pe J Balvin sa cânte la Nuba Mamaia, pe Gianluca Vacchi sa pună muzica la Nuba Herăstrău, pe Paris Hilton, Mike Tyson, Luis Fonsi, Jason Derulo, Black Coffee și multi alții.
Tyga este probabil top 10 raperi din lume acum cu melodii care depășesc miliardul de vizualizări și prezent în paginile tabloidelor americane pentru fosta relație cu Kylie Jenner. Nuba a plătit pentru Tyga puțin peste 150.000 de dolari, l-au cazat la Hotel Nyota într-unul din penthouseurile lor și singura cerința a lui a fost sa aibă tequila Don Julio 1942 la discreție.
Ce mi se mai pare interesant de știut este ca mesele sâmbătă seara au avut consumație minimă intre 500 și 2000 de euro. Nicăieri în lume nu este atât de puțin. Mai scriu o dată asta ca poate așa ma credeți: nicăieri în lume nu este așa puțin. România, datorita unor băieți ca Jean, Alex și Alin (patronii de la Nuba) dar și alții ca ei, are cel mai bun raport calitate preț pe nightlife entertainment. Într-adevăr Nuba are și niște barosani care salvează o seară în care doar artistul e o gălăgie de bani. Cea mai mare notă de sâmbătă seara a fost 50.000 de euro și dacă articolul ăsta face peste 30.000 de laicuri o sa ma ia valul turnătoriei și va las la comentarii și cine a făcut-o.
Închei spunându-vă ca Tyga a avut doar doi băieți pentru protecție și faptul ca fanii extrem de tineri și dezlănțuiti nu l-au mâncat de viu se datorează atât băieților care asigură securitatea de la Nuba cât și managementului care nu a vândut brățări fără număr și au limitat excesul încât sa fie suportabil, sa rămână cai de acces și evacuare. Asta deși o brățara costa 400 de lei și era tentant sa încerci sa acoperi toată suma artistului doar din intrare.
Și ca să îi citez pe cei de la Abba, conducerii clubului aducător de artiști eu le spun: "thank you for the music!".