Escrocul de pe Tinder e pistol cu apa!

22 February 2022

Adevărații profesioniști sunt băieții noștri din Galați și Brăila. Păi ăia le scot pe fete la treabă pentru ei și n-o fac din private jet, o fac din jetul spălătoriilor la care lucrează.  Aia e arta! Să scoți femeia pă Spania sau pă Germania spunându-i în față că îți dorești și tu masă în primul rând la Teatris (da, și brăilenii tot la Galați ies).

  Noi am inventat, bai, termenul "loverboy"! Ăla ce mare brânză a făcut? Erou acolo e sistemul ca dacă ești norvegian sau olandez și locuiești la Londra poți să faci credite personale până la un sfert de bulion doar cu buletinul. Ia sa le fi pus sa se futa cu 15-20 de boșorogi pe zi pentru el. Sau mai rău, să muncească! Îl scuipau alea.

  E greu, ba, ce fac băieții noștri. E greu să îi explici ăleia cu lacrimi în ochi ca îți dorești și tu un bemveu, o masă la Nuba Mamaia, o grisină.

 Îl știu pe unu', mare om de afaceri cu brand de haine 100% românesc, investitor în crypto și amator de NFTuri, la care principala sursă de venit sunt tot cele trei fete pe care le-a plasat, ATENȚIE, în același puf din Praga. Păi ce ai făcut mă, nene, mă? Alea știu una de alta, el le spune la toate ca le iubește egal, fără nicio diferență și să-i trimită toți banii. Apoi el le trimite înapoi ca un iubit veritabil când ele își doresc tampoane și maxim un ruj sau ceva.

   Voi va imaginați ancheta făcută de Recorder? "Elena,  Alberto nu e omul pe care-l crezi! Mai are încă două fete la produs pe lângă tine și o gagica în țară pe care chiar o iubește și visează s-o ducă la LOFT Susai."

  Păi, baaaaaai, amatorilor! Elena știe!!! Elena râde de voi! Ea le știe și pe Bianca și pe Gianina și o sună pe Raluca să îi spună să-l îmbrace gros ca e frig la Susai. Elena îl iubește cu adevărat și preferă să-și rupă pizda decât să îi rupă Alberto inima. Pe Elena n-a iubit-o nimeni niciodată și un "I love you, fă, să moară mama" pe zi, o face fericită! Voi înțelegeți că Alberto n-o minte niciodată. El nu îi spune ca are dușmani. Îi spune ca n-are!!! Și ca e trist din cauza asta și că vrea și el îndeajuns de multi bani încât sa aibă măcar 2-3 dușmani amărâți acolo. Să aibă și el de ce sa cânte cu Adrian, "dușmanii-mi poartă pică" și sa nu ii mai vină să plângă pe fiecare Dani Mocanu din trending.

   Alberto e eroul! Rușine, Netflix! Let's make Alberto great again!