Binele se face cu zgomot

31 August 2021

   Pentru că tot am făcut toată viața pe dos de cum m-au învățat părinții mei. Acum 20 de ani ei au construit un orfelinat pe strada Sabareni 47-53 în sectorul 6 București fără ajutorul nimănui. I-a costat 2.5 milioane de euro și lunar 36.000 tot euro pentru a întreține copiii și cheltuielile cu angajații. N-au spus nimănui și nu m-au lăsat sa spun nimănui. "Lasă mamă, binele se face în liniște". Și liniște a fost.
   De câțiva ani am pornit inițiativa #spitalepublicedinbaniprivati prin care am renovat deja secția de hematologie pediatrica de la Fundeni și acum renovam la Piatra Neamț spitalul Județean. Fac lucrurile diferit însă. Fac zgomot. De ce? Din două motive:
1- pentru că doar fiind vizibil companii și persoane fizice mi se pot alătura și putem renova mai mult.
2- pentru că poate singurul lucru mai important decât sănătatea este educația și asta este forma mea de a educa, de a fi un exemplu.
   Mamă, tată, îmi pare rău, am sa continui să fac zgomot. Acestea fiind spuse sunt onorat să vă anunț că noul partener al fundației este UNTOLD caci "zgomotul" pe care-l face el prin muzică bună și vizibilitate este inegalabil.
   De anul acesta UNTOLD vine alături de #spitalepublicedinbaniprivati și împreună încercăm să transmitem că soluția pe termen scurt și mediu nu este închiderea evenimentelor și a locațiilor ci dimpotrivă, canalizarea fondurilor generate de acestea în sănătate.
Fundatia Metropolis are stand la UNTOLD unde ne puteți găsi pe toată perioada festivalului (9-13 septembrie) și în fiecare seară înaintea evenimentelor de la main stage eu voi fi acolo pentru a va răspunde la orice intrebare aveti în legătură cu activitatea noastră din spitale.
Când experienta voastră din festival ia sfârșit puteți dona banii rămași pe brățară sau măcar o parte din ei către noi. Oricum ar fi sunt fericit ca suntem alături de cel mai important brand românesc de după revoluție. Mulțumesc fondatorilor și echipei UNTOLD pentru încredere.